Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Παρασκευή και Αγγλία

Ο kokki μας έστειλε ΚΑΙ χτες ταμείο και μάλιστα με φοβερές αποδόσεις!! Παμε να συνεχίσουμε το ωραίο σερί μας με μια πρόταση για απόψε απο Premier league.

Η Southampton υποδέχεται την Newcastle απόψε το βράδυ έχοντας την κλάση με το μέρος της. Όμως! Ο τραυματισμος του βασικού τους σκόρερ Danny Ings θα δημιουργήσει προβλήματα στην παραγωγή των Αγίων, οι οποίοι στατιστικά υστερούν πολύ χωρίς τον βασικό τους επιθετικό, που αποτελεί μόνος του το μεγαλύτερο κομμάτι του ενεργητικού της ομάδας, τόσο στη δημιουργία αλλα και στο τελείωμα. Απο την άλλη η Newcastle έχει τη φόρμα, την ψυχολογία Και την στατιστική με το μέρος της μετά τη νίκη επί της Εβερτον.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για να δούμε αν ο Che Adams μπορεί να σταθεί σα βασικός επιθετικός και παρ'όλη τη δύναμη της Southampton στα στημένα, είτε με τον γίγαντα Vestergaard, είτε με τον καλύτερο αυτή τη στιγμή εκτελεστή φάουλ στο Νησί, Ward-Prowse, θεωρούμε ότι θα δυσκολευτεί να βρει τη νίκη, σε ενα προσαρμοστικο για αυτούς παιχνίδι φέτος. Η Newcastle έχει χαμηλό παθητικό στα στημένα και είναι γρήγορη στην αντεπίθεση και πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Πάμε, λοιπον, για το value και πάλι :

Southampton v Newcastle : X2 (Double chance) @ 1.8


Καλή μας τύχη! Μήτσος