Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αποχή;

Φτωχή στοιχηματικά ημέρα η χτεσινή, με απογοητευτικές επιδόσεις που μας κάνει να σκεφτούμε εάν έπρεπε καλύτερα να απείχαμε, όπως, ίσως, και σήμερα. Δεν ξέρω εάν τα αποτελέσματα οφείλονται στην ανάπαυλα, όπως είπαμε, των διεθνών ματς ή απλά στην ατυχία (4 αγώνες χάθηκαν στις καθυστερήσεις του 2ου μέρους), όμως μας δίνει την απαραίτητη ανάδραση ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Έτσι, λοιπόν, οι σημερινοί αγώνες πέρασαν από κόσκινο, σε ένα κουπόνι που είναι αρκετά φτωχό στοιχηματικά και ξεχωρίσαμε τους τρεις αγώνες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για πολλά γκολ. Έχουμε, λοιπόν:

Σταντάρ Λιέγης - Ζούλτε Βάρεγκεμ:   Over 2.5 στο 1,70
Νόισταντ - Στουρμ Γκρατς:     Over 2.5 στο 1,72
Λα Κορούνια - Βαλένθια:     Over 2.5 στο 1,95

Για τους πιο τολμηρούς, τώρα, δίνουμε και τρεις ακόμα προτάσεις που, μπορεί να φαίνονται αδύνατες, αλλά στα νούμερα χτυπάνε κόκκινο και μας βάζουν σε σκέψεις:

Το μεγαλύτερο μαθηματικά over από το σημερινό κουπόνι:
Σταντάρ Λιέγης - Ζούλτε Βάρεγκεμ:   Over 3.5 στο 2,62 

Το μεγαλύτερο μαθηματικά under σήμερα:
Αμβούργο - Χόφενχαιμ: Under 2.5 στο 2,25

Και, τέλος, μια καραμπίνα, καθώς το Ελσίνκι έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και τη Βάασα να κυνηγάει την 4η θέση και την πιθανή έξοδο στην Ευρώπη και να ευελπιστεί σε σημερινή νίκη, έχοντας ως σύμμαχο την εξαιρετική της φόρμα στα τελευταία 6 ματς που έφτασε στο +145% της συνολικής φετινής της εικόνας:
Βάασα - Ελσίνκι : 1 στο 3,1 

Καλή μας τύχη!