Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Value bet to διπλό της Newcastle.../Ρισκαδόρικες επιλογές σήμερα!!!

Καλησπέρα και σήμερα!!! Χθες ήταν μια μέτρια στοιχηματική μέρα, αφού πιάσαμε 8/13 προβλέψεις..Έγιναν πολλές εκπλήξεις-κουβάδες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι είχε βουίξει ο τόπος για το διπλό της Κλαμπ μπριζ και τελικά ήρθε Χ..τι να πεις και βέβαια για το ματσάκι της Έσμπιεργκ με την Μπρόντμπι (ματσάκι που μου στέρησε το ταμείο τόσο εμένα όσο και του συνεργάτη-κολλητού mars).Under έδειχναν όλα, το πρώτο ημίχρονο το άφησα στο 0-0 και μια στιγμή το κοιτάω στο 52 και ήταν 2-1...Πάμε στα σημερινά τώρα, έχει κάποια αξιοπρόσεκτα ματσάκια,αλλά δεν θέλω να ξεφύγω σήμερα όπως τις άλλες δύο μέρες και να προτείνω πάρα πολλά..Οπότε θα προτείνω λίγα (ίσως με αρκετό ρίσκο) και ελπίζω να βγούν αυτά και όχι αυτά που ήθελα επίσης να γράψω/παίξω και δεν έγραψα. Επίσης σήμερα, μετά από πολλές μέρες έχω και πάλι χρόνο, οπότε θα παραθέσω και 2-3 λογάκια για κάθε αγώνα. Πάμε λοιπόν:

ΣΤΟΟΥΚ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (2,15-3,40-3,75)

Μέχρι τώρα η Στόουκ δεν θα έλεγε κανείς ότι τα πάει άσχημα (1-2-2). Όμως για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει εμπιστοσύνη στο σημερινό ματς, όταν δε είναι ομάδα..εκτός έδρας, αν σκεφτεί κανείς ότι τα θετικα αποτελέσματα τα έχει πάρει εκτός και τις 2 ήττες τις έχει εντός. Από την άλλη μεριά τα πραγμάτα στην Νιουκαστλ έχουν ηρεμήσει. Ο Πάρντιου που ήταν φευγάτος, τελικά όμως έμεινε..Βέβαια εκτιμώ ότι η καρέκλα του τρίζει ακόμα, όμως οι παίχτες τον θέλουν και σε συνδυασμό με το ότι πρέπει να η Νιουκαστλ να κάνει σεφτέ στις νίκες (0-3-2), θα αγοράσω το διπλό σήμερα, το οποίο μου φτάνει και περισσεύει. Εκτιμώ ότι οι μπουκ δεν έκαναν σωστή μοιρασιά. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος και εγώ. Όμως στο 3,75 το διπλό το παίζεις και ας φάει τελικά η Νιουκαστλ 4. Για τους λιγότερους ρισκαδόρους υπάρχει και το διπλό με κάλυψη Χ στο επίσης ικανοποιητικό 1,72.





Τι κρατάμε: 2 στο 3,75 (Ή Χ2 στο 1,72)

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΟΝΤΕΝΣΕ (1,61-4,00-5,00)

Ματσάκι που ενώ από μακριά φωνάζει ΆΣΣΟΣ, για κάποιο λόγο το φοβάμαι...Η Νόρτζελαντ σήμερα με νίκη της περνάει στην δέυτερη θέση με 19 βαθμούς, 2 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ και 2 βαθμούς πάνω από την Ράντερς. Ωραία μπαλίτσα παίζει γενικά, έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αυτή την στιγμή, βέβαια όμως δέχεται και πολλά γκόλ. Από την άλλη μεριά η Οντένσε είναι μια μέτρια προς κακή ομάδα μέχρι στιγμής, δεν έχει κάτι σημαντικό να επιδείξει. Δεν μπορώ να καταλάβω ή μάλλον να σκεφτώ πως αυτή η Οντένσε μπορεί να κόψει βαθμούς από την Νόρτζελαντ και ειδικά στην έδρα της δεύτερης. Δεν μπορώ επίσης να σκεφτώ ότι η Νόρτζελαντ που έχει στόχους θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη για την δεύτερη θέση. Άσσος λοιπόν. Επίσης καλή περίπτωση είναι και το over και το goal/goal.

Τι κρατάμε : 1 στο 1,61 (εναλλακτικά over στο 1,65)

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΛΑΤΣΙΟ (2,90-3,10-2,50)

Αυτός ο αγώνας με προβλήματίζει πολύ. Σε σημείο δεν μπορώ να καταλήξω, ίσως μόνο στο προπο έριχνα καρφωτό Χ . Η Παλέρμο από την μία με 3 ισοπαλίες και καμία νίκη και από την άλλη μεριά η Λάτσιο με καμία ισοπαλία, τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Άντε τώρα δηλαδή να βγάλεις άκρη. Συντηρητικό πολύ φαίνεται το ματς και οι περισσότεροι το παίζουν Underaki. Μιας που σήμερα όμως παίρνουμε ρίσκα πολλά (και ας τα χάσουμε βρε αδερφέ), θα αγοράσω το καλοπληρωμένο και outsider Over στο 2,20. Αν θέλετε υπάρχει και το καλό Goal/Goal στο 1,83.

Τι κρατάμε: Over στο 2,20 (Ή Goal/Goal στο 1,83)

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ (3.10-3,40-2,25)

Τι να πει κανείς για αυτή την Νυρεμβέργη; Άλλα όνειρα είχε στο ξεκίνημα και τώρα βλέπει..εφιάλτες..το κλωτσοσκούφι του καθενός στην zweite λίγκα Γερμανίας. Για κλάματα. Από την άλλη μεριά η Λάουτερν είναι η γνωστή..Λάουτερν!Με νίκη σήμερα, περνάει μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Όμως πάντα την φοβάμαι και συνήθως δικαιολογημένα εκτός έδρας. Για πάρα πολύ ρίσκο Χ με αξία στο 3,40. Αλλά αυτό που θα κρατήσω εγώ είναι το Over. Και Θεός μαζί μας!

Τι κρατάμε: Over στο τίμιο 1,80

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (1,33-5,00-8,50)

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό το ματς...Η Ρέιντζερς βλέπει την πρώτη θέση αυτή τη στιγμή να είναι μακρία 6 βαθμούς και την Χαρτς να αποδίδει 100 φορές καλύτερο ποδόσφαιρο. Και να κερδίσει σήμερα η Ρέϊντζερς πάλι δεύτερη θα μείνει αλλά θα τουλάχιστον θα είναι μόνη γιατί τώρα ισοβαθμεί με την Ρειθ Ροβερς και θα έχει μειώσει την απόσταση στους 3 από την Χαρτς. Για την Χιμπέρνιαν δεν έχω να πω κάτι, ψόφια πράγματα τελείως. Αν δεν κερδίσει σήμερα η Ρέιντζερς θα πρέπει να ειναι...μαζώχα! Ενδεικτικά ο άσσος στο 1,33.

Τι κρατάμε : 1 στο 1,33

ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ (2,80-3,40-2,40)

Ομάδες και οι δύο που χαρακτηρίζονται από τα πολλά γκολ και επομένως από τα πολλά Over και τα πολλά Goal/Goal. Αν δεν φέρουν κάτι από τα δύο σήμερα, θα αποτελέσει έκπληξη. Προσωπικά διαλέγω το Goal/Goal στο 1,61, δεν θα μπορούσε να είναι και πιο πάνω. Το αγοράζω και αυτό.

Τι κρατάμε: Goal/Goal στο 1,61

ΚΛΕΡΜΟΝ-ΤΡΟΥΑ (3,00-3,00-2,50)

Η Κλερμόν ουραγός στην βαθμολογία (με 1-3-4) και η Τρουά από την άλλη μεριά ομάδα που παίζει όταν θέλει ωραία μπάλα και με νίκη σήμερα περνάει πρώτη στην βαθμολογία ΄Β Γαλλίας. Δεν βλέπω πως μπορεί η Κλερμόν να κόψει βαθμούς. Διπλό το παίζουν όλοι. Επειδή όμως σήμερα παίζουμε με ρίσκο όπως είπαμε θα πάω το βήμα παραπάνω και θα παίξω το Over στο πολύ καλό 2,20. Άλλωστε και οι δύο ομάδες εμφανίζουν συχνά over στις αναμετρήσεις τους. Γιατί να μην συμβεί και σήμερα;

Τι κρατάμε: Over στο 2,20

ΝΙΟΥΕΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ-ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ (1,55-3,40-4,65 αποδόσεις ΟΠΑΠ)

Χαμός στην Ά Αργεντινής με 5 ομάδες να είναι πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις. Χθες η Λανούς έκοψε βαθμούς από την Ρίβερ (1-1), κάτι το οποίο δίνει την ευκαιρία σήμερα στην Νιουες Ολντ Μποϊς μπροστά στον κόσμο της να κερδίσει την πολύ κακή Μπάνφιλντ (2-1-5) και να βρεθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση αναπνοής δύο βαθμών από την Ρίβερ! Να η ευκαιρία της Νιουες λοιπόν! 'Ασσος και μάλιστα καρφωτός.

Τι κρατάμε: 1 στο 1,55

Ελπίζω η λογική και τα ρίσκα να μας βγουν σε καλό. Καλό απόγευμα σε όλους!

Kokki.