Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Καθαρό Value Bet το διπλό του Άγιαξ...

Καλησπέρα σας! Δεν θα σχολιάσω καν την χθεσινή στοιχηματική μέρα, η οποία ήταν επιεικώς άθλια. Στα σημερινά, λόγω έκτακτων προσωπικών υποχρεώσεων δεν πρόλαβα να γράψω από νωρίς και επειδή είναι αργά ήδη, δεν θα μπω σε μεγάλες λεπτομέρειες. Θα προτείνω μόνο σημεία και θα πω 2-3 λόγια απλώς που θέλω για το ματς Τβέντε-Άγιαξ...Σήμερα είναι ευκαιρία να βγάλουμε καραμπίνα σε ματσάκια όπως το διπλό του Άγιαξ μέσα στην Τβέντε. Βέβαια η Τβέντε, είναι Τβέντε και όχι Χερακλές. Όμως ο Άγιαξ έχει μείνει πίσω ήδη αρκετά από την 1η θέση και δεν έχει περιθώρια για λάθη και άλλα αποτελέσματα εκτός από τις νίκες. Αν δεν κερδίσει σήμερα, δύσκολεύουν τα πράγματα. Και από την στιγμή που βρίσκω το διπλό στο 3,00 είναι ΚΑΘΑΡΟΤΟΤΟ VALUE BET το οποίο θα αγοράσω. Καραμπίνα λοιπόν.

Κατά τα άλλα θεωρώ πως έχει στοιχηματική αξία και το διπλό της Φίτεσε και το Χ2 της Αλκμάαρ μέσα στην πρωτοπόρο Αιντχόφεν. Επίσης ευκαιρία και για την Οσασούνα να κερδίσει σήμερα μετά από 3 συνεχόμενες ήττες όπως και η Σάλκε με τον καινούριο προπονητή να κερδίσει μια Χέρτα που είναι αδύναμη εκτός. Οπότε έχουμε και λέμε για σήμερα τις παρακάτω προτάσεις:

ΤΒΕΝΤΕ-ΑΓΙΑΞ: 2 στο 3,00

ΣΑΛΚΕ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 1 στο 1,80

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΛΚΜΑΑΡ: X2 στο 2,80

ΒΙΛΕΜ-ΦΙΤΕΣΕ: 2 στο 2,30

ΚΟΡΤΡΑΪΚ-ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ; 1 στο 1,75

ΓΑΝΔΗ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: 1 στο 1,61

ΟΣΤΑΝΔΗ-ΜΟΥΣΚΡΟΝ: Goal/Goal στο 1,80 (ή over στο 1,85)

ΝΙΣ-ΜΠΑΣΤΙΑ: 1 στο 2,05

ΛΙΛ-ΓΚΙΝΓΑΜΠ: 1 στο 1,70

ΜΕΤΣ-ΡΕΝ : Σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1,95 (ή over στο 2,40)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΤΕΝΕΡΙΦΗ: 1 στο 2,00

Έβαλα πάλι πολλούς αγώνες για σήμερα για να έχετε ποικιλία και να μην έχετε παράπονο! Φυσικά κάτι θα πάει στραβά και όλο και κάποια θα χαθούν..Άλλωστε μην ξεχνάτε η μπάλα είναι πόρνη! Να έχετε ένα όμορφο Σαββατόβραδο και καλή μας επιτυχία!

Kokki.