Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Για 2η συνεχόμενη μέρα ταμείο!!!

Καλησπέρα σας! Χθες δέχτηκα πριν τον αγώνα αρκετά μηνύματα από φίλους που με ενημέρωναν πως η ανάλυση που έκανα για τον χθεσινό αγώνα ήταν εξαιρετική και πως τους άρεσε, άρα θα με ακολουθούσαν και έπειτα στο τέλος του αγώνα δέχτηκα και άλλα μηνύματα όχι μόνο από τους ίδιους γιατί πήγαν ταμείο αλλά και από άλλους φίλους οι οποίοι δεν με είχαν ενημερώσει νωρίτερα πως με ακολούθησαν. Γενικότερα βλέπω πως με ακολουθεί περισσότερος κόσμος απ΄ότι περίμενα, οπότε αυτό αυτόματα με κάνει να νιώθω χαρούμενος και γεμάτος (ειδικά όταν πάτε ταμείο όπως χθες), αφετέρου με βάζει στην θέση του να προσπαθήσω να βρίσκω λίγο χρόνο και να ανεβάζω συχνότερα.

Αρκετά μακρηγορήσαμε όμως, πάμε στα σημερινά. Το σημερινό ματσάκι είναι μεταξύ Ουαλίας και Βελγίου. Πάμε να κάνουμε μια μικρή ανάλυση. Αρχικά αξίζουν αναμφίβολα συγχαρητήρια στην ομάδα της Ουαλίας που έχει φτάσει μέχρι εδώ. Τόσο το γεγονός πως διαθέτει τον υπεραστέρα Μπέιλ της Ρεάλ Μαδριτης όσο και το γεγονός πως όλοι οι παίκτες είναι μια δεμένη ομάδα που αγωνίζεται με πάθος τους έχει φέρει μέχρι εδώ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σήμερα θα τους υποστηρίξω. Για την ακρίβεια δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ο άσσος, παρά μόνο για να δω πόσο δίνει και δίνει 5,25. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για εξαιρετική απόδοση κατά την προσωπική μου άποψη αν κρίνω αφενός την πορεία της Ουαλίας και την μπάλα που έχει παίξει μέχρι τώρα, αφετέρου αν κρίνω πως το Βέλγιο δεν θέλγει ιδιαίτερα μέχρι τώρα με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι που διέλυσε την Ουγγαρία με 4-0. Θα πρέπει επίσης να θυμίσω πως το Βέλγιο και η Ουαλία συνυπήρχαν πάλι στους ομίλους των προκριματικών και η Ουαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια είχε πάρει μια νίκη και μια ισοπαλία! Όλα αυτά λοιπόν με κάνουν να απορώ γιατί έχει η Ουαλία 5,25 από την μια μεριά- αφού εγώ το περίμενα μεταξύ 3,50-3,80) και από την άλλη με προβληματίζει για το αν πρέπει να παίξω τον άσσο λόγω της υψηλής απόδοσης. Θα έλεγα πως σαν μορφή fan bet θα μπορούσε να ρίξει κάποιος λίγα ψιλά άνετα, εγώ ωστόσο όμως σήμερα δεν θα το κάνω, παρόλο που με τρώει πολύ το χέρι μου λόγω απόδοσης. Επόμενο σημείο η ισοπαλία (3,40). Δεν αποκλείω ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφενός γιατί στην φάση που είμαστε, οι ομάδες συνηθίζουν να παίζουν κλειστά και θεωρώ πως η ανωτερότητα των Βέλγων σαν ομάδα και σαν μονάδες μπορεί να εξουδετερωθεί από το πάθος και την καλή άμυνα των Ουαλών. Είδαμε χθες παράταση, γιατί όχι λοιπόν και σήμερα; Πάμε και στο τελευταίο σημείο που είναι το διπλό στο 1,85. Δεν θεωρώ πως το 1,85 αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, παρόλο που πολλοί που το έχουν δει, τους έχει ικανοποιήσει πάρα πάρα πολύ και έχουν φορτώσει τούβλα λεφτά. Θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει τουλάχιστον τιμή διπλασιασμού, δηλαδή γύρω στο 2,00-2,20. Γενικά για να ήταν δίκαιο το σετ θα έπρεπε για εμένα να έχει εως εξής 3,60-3,20-2,20. Μπορεί να με πείτε τρελό ή υπερβολικό, εγώ όμως έτσι το βλέπω, Από εκεί και πέρα τώρα, ακόμα και αν δεν με καλύπτει η τιμή του διπλού, θεωρώ πως έχει αρκετές πιθανότητες να επαληθευτεί, μιας που η ομάδα των Βέλγων είναι ταλαντούχα, είναι η καλύτερη των τελευταίων πολλών χρόνων, έχει αστέρες παίκτες, διψάνε για διάκριση και μετά το τελευταίο παιχνίδι τους άνοιξε η όρεξη. Θεωρητικά θα πρέπει να πάρουν το διπλό, όμως όπως έγραψα λίγο παραπάνω οι Ουαλοί μπορούν με άμυνα και πάθος να τους εξουδετερώσουν. Αν όμως οι Βέλγοι παίξουν το 100% των δυνατοτήτων τους θα κερδίσουν έστω και δύσκολα με 0-1 ή 1-2.

Θα ήθελα να τονίσω και κάτι άλλο τώρα. Αν βλέπετε ισοπαλία αρκετά, αλλά δεν είσαστε και σίγουροι και θέλετε να ρισκάρετε μπορείτε να παίξετε διπλή ευκαιρία 1Χ (Ουαλία ή Ισοπαλία δηλαδή) που δίνει 1,95!!! Αρκετά καλό. Τώρα οι αποδόσεις για πρόκριση Βελγίου είναι μόλις 1,30 (δεν γίνεται καν λόγος για στοιχηματισμό)  και για πρόκριση Ουαλίας 3,50. Όποιος πιστεύει στην Ουαλία μπορεί να το παίξει, εγώ δεν θα το βάλω στο παιχνίδι μου. Πάμε να δούμε και τι γίνεται με τα goal. Το over 2,5 δίνει 2,40 και το under 2,5 δίνει 1,53. Οι μπουκ έχουν δώσει τέτοιες αποδόσεις ακριβώς γιατί πιστεύουν πως λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού δεν θα ανοιχτούν οι ομάδες, δεν θα κυνηγήσουν γκολ κτλ, όμως εγώ πιστεύω πως υπάρχουν πιθανότητες να πάει over 2,5 το παιχνίδι, μιας που βλέπω σκοράκι 1-2. Οι Ουαλοί αν προσέξετε εώς τώρα σκόραραν σε όλα τα παιχνίδια τους στην διοργάνωση, πράγμα το οποίο πιστεύω θα συμβεί και σήμερα. Και από εκεί και πέρα αφού πιστεύω πως θα σκοράρουν οι Ουαλοί, αλλά από την άλλη μεριά πιστεύω και στην πρόκριση του Βελγίου, αυτό σημαίνει πως το Βέλγιο θα βάλει και αυτό ένα τέρμα. Άρα τι βγαίνει; Το goal/goal το οποίο δίνεται και στο 2,20 (το no goal στο 1,61), που είναι για μένα υψηλή και ικανοποιητική απόδοση, τουλάχιστον για τα δεδομένα του αγώνα όπως τα βλέπω εγώ. Για over 2,5 δεν ψήνομαι επίσης, γιατί φοβάμαι μήπως κολλήσει το παιχνίδι στο 1-1 και κριθεί στην παράταση ή τα πέναλτι.

Οπότε με τα πολλά, τι θα παίξω εγώ τελικά:

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ/ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Ουαλία-Βέλγιο: Goal/Goal στο 2,20

FAN BET/ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΨΙΛΑ

ΟΥΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ: 1-2 ακριβές σκορ στο 9,00

ή εναλλακτικά (δεν θα το παίξω αυτό, απλώς το προτείνω) Χ  στο 3,40

Καλό μεσημέρι και καλή επιτυχία!

Kokki.