Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Δυάδα Champions League για ταμείο!!!!

Καλησπέρα σας! Δεν μας πήγε καλά η αποψινή βραδιά, μιας που ναι μεν πέρασε πανηγυρικά η Ρεάλ στα ημιτελικά του Champions League με σούπερ Κριστιάνο Ρονάλντο (χατ-τρικ σήμερα), αλλά η Παρί μας "πούλησε" αφού έχασε 1-0 από την Μάντσεστερ Σίτι (η οποία πήρε και την πρόκριση, αφού στο πρώτο ματς το παιχνίδι είχε λήξει 2-2). Για την ακρίβεια η Παρί δεν κατάφερε ούτε γκολ να βάλει σήμερα, στέλνοντας πολύ κόσμο κουβά. Για την ακρίβεια με όλους όσους είχα μιλήσει για το συγκεκριμένο ματς είτε με ακολούθησαν παίζοντας πρόκριση Παρί είτε έπαιξαν goal/goal είτε και over 2,5 goal. Όλοι χαμένοι βγήκαμε και να που επιτέλους για την Σίτι ξεπλύνει κάπως την ρετσινιά της loser ομάδας. Για την Ρεάλ δεν χρειάζεται να πω κάτι, ήταν αναμενόμενο νομίζω το αποτέλεσμα αν και το περίμενα με λίγο μεγαλύτερο σκορ. Όπως και να έχει συγχαρτήρια στην Βολφσμπουργκ για την μέχρι τώρα πορεία της φέτος.

Πάμε όμως στα αυριανά, μιας που όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Πρώτος σταθμός το παιχνίδι στο Βιθέντε Καλντερόν μεταξύ Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Ένα παιχνίδι καθαρή τριπλή και ένας ισπανικός εμφύλιος. Στο πρώτο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα είχε κάνει την ανατροπή και είχε κερδίσει με 2-1 την Ατλέτικο. Το σετ αποδόσεων αυτή την στιγμή βρίσκεται στο 3,30-3,50-2,30 (bet365) βγάζοντας ως λογικό φαβορί την Μπαρτσελόνα. Πολλοί ίσως να πέσουν στο διπλό, όμως εγώ δεν θα το προτιμήσω. Και αυτό γιατί μιλάμε για το Βιθέντε Καλντερόν, όχι για την έδρα της Εσπανιόλ. Όχι βέβαια ότι το 2,30 είναι και άσχημη απόδοση. Αλλά όπως και να έχει η Ατλέτικο παίζει στην έδρα της που αποτελεί μια από τις πιο δυνατές και καυτές έδρες στην Ευρώπη, είναι παραδοσιακά ισχυρή εκεί μέσα και κάνοντας το σκεπτικό πως και μια ισοπαλία αρκεί στην Μπάρτσα, δεν θα αγοράσω διπλό. Το goal/goal είναι μια λογική επιλογή αν σκεφτεί κανείς την ποιότητα στην επίθεση που έχουν και οι δύο ομάδες, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο ικανοποιητικό 1,80 και το over στο 2,00. Για το Over δεν ψήνομαι, το φοβάμαι, αν και υπάρχουν καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί, αν μπει νωρίς goal στον αγώνα. Το να προκριθεί η Ατλέτικο δίνει 4,33 (!!!!), ενώ η Μπάρτσα μόλις 1,22. Για εμένα είναι προκλητικό το 4,33 για μια Ατλέτικο Μαδρίτης και γι΄αυτό ίσως ρίξω κάτι ψηλά, στην πρόκριση της Ατλέτικο. Τι κρατάω τελικά από όλα τα παραπάνω; Τίποτα!!! Θα κρατήσω όμως το 1Χ που δίνει 1,61. Εντάξει, δεν είναι πολύ η αλήθεια είναι αλλά καλύπτει το 66,6% ενός τελικού αποτελέσματος. Συνδυάζοντας όπως είπα και πριν την καυτή έδρα αλλά και το ότι η Μπάρτσα βολεύεται με Χ, αγοράζω το 1Χ. Σαν δεύτερη επιλογή μετά για όσους δεν σας αρέσει το goal/goal.

Στο άλλο παιχνίδι η Μπενφίκα υποδέχεται την μεγάλη μου αγάπη και την ομάδα της πόλης στην οποία ζω τώρα πια, την Μπάγερν Μονάχου! Το 1-0 υπέρ της Μπάγερν από το πρώτο παιχνίδι, δεν είναι σε καμία περίπτωση σκορ ασφαλείας για τους Βαυαρούς, οπότε και είναι αναγκασμένοι να επιτεθούν (ούτως ή άλλως μιλάμε για μια επιθετική μηχανή που παράγει τέρματα και δεν φημίζεται για την αγάπη της στο αμυντικό παιχνίδι) και σε συνδυασμό με το ότι η Μπενφίκα είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη, σκοράρει κατά ριπάς στην έδρας της επιβεβαιώοντας συχνά το over 2,5 goal, η έδρα της είναι παραδοσιακά ισχυρή και πάντα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει, καταλήγω στο over 2,5 goal που πληρώνει στο ικανοποιητικότατο 1,95. Το αγοράζω δίχως δεύτερη σκέψη, μιας που εγώ το περίμενα γύρω στο 1,75-1,80 maximum. Το σετ αποδόσεων βρίσκεται 6,50-4,00-1,61. Δεν αγοράζω το διπλό σε αυτή την τιμή και ας λήξει 1-3. Το goal/goal πληρώνει επίσης εντυπωσιακά ικανοποιητικά στο 1,95 αλλά θα προτιμήσω τελικά το over 2,5. Η πρόκριση της Μπενφίκα δίνει 8,00 (!!!!!!!!!!!!!!!!) και της Μπάγερν 1,083 (!!!!!!!!!). Ίσως ρίξω κάτι ψιλά στην Μπενφίκα και εδώ σε μορφή fan bet.

Οπότε με τα πολλά, έχουμε και λέμε, όσοι θέλετε και σας περισσεύει ένα μικρό ψιλό παίξτε fan bet πρόκριση Μπενφίκα (8,00) ή Ατλέτικο (4,33). H βασική μου δυάδα όμως που θα πάει το μεγαλύτερο ποσό του πονταρίσματος μου είναι η εξής:

AΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1X στο 1,61

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Over 2,5 goal στο 1,95

Αν δεν σας αρέσει αυτή η δυάδα κάντε μια άλλη δυάδα με goal/goal στα παρακάτω παιχνίδια.
Αυτά για απόψε, καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα!

Kokki.