Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Περιμένοντας την απλή επιβεβαίωση του κανόνα!!!

Καλησπέρα σας! Η εβδομάδα που πέρασε βγήκε πλήρως κερδοφόρα και με τις τσέπες γεμάτες! Ένα τεράστιο μπράβο στον φίλο και συνάδελφο Στέλιο που τα πήρε όλα και έφυγε με τις προτάσεις του στην http://www.betsecret.net/ !!! Πάντα τέτοια να έχουμε!!!

Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω προτάσεις σήμερα, όμως ένα συγκεκριμένο παιχνίδι μου κέντρισε το ενδιαφέρον και είναι η αιτία για να παίξω σήμερα και να ανεβάσω στήλη!! Το παιχνίδι αυτό είναι από Αργεντινή μεταξύ των ομάδων Ατλέτικο Τεμπερλέι-Αρχεντίνος Τζούνιορς!!! Το σημείο που θα παίξω είναι η ισοπαλία Χ..Δεν προλαβαίνω να αναλύσω τους λόγους, θα σας πως όμως πως και οι 2 ομάδες βολεύονται με Χ απόλυτα και αυτός είναι ο λόγος που η ισοπαλία κατρακυλάει...Στον ΟΠΑΠ η ισοπαλία αυτή την στιγμή δίνει 2,00, στην Bet365 έχει πέσει στο 2,10,στην Γερμανία που βρίσκομαι κατρακύλησε από το 2,40 στο 2,10...Συνήθως όταν κατρακυλάνε τόσο οι τιμές και μάλιστα σε σημείο ισοπαλίας επιβεβαιώνονται...Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα βέβαια, αλλά είναι ελάχιστες...Οπότε ποντάρουμε στην ισοπαλία και ελπίζω να επιβεβαιωθεί ο κανόνας!!! 

Το παιχνίδι αυτό θα το παίξω και μονό αποδεκτό αλλά και σε μια δυάδα με ένα overaki από Χιλή μεριά. Το παιχνίδι στην Χιλή είναι το Ουνιόν Εσπανιόλα-Αουντάξ Ιταλιάνο. Ομάδες που επιβεβαιώνουν συνέχει το Over (5/6 εντός η πρώτη,3/4 για τους δεύτερους εκτός).

Συνοψίζοντας για σήμερα λοιπόν οι προτάσεις μου είναι:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΙ-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: X στο 2,10 (ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ)

και την δυάδα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΙ-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: X στο 2,10

ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ-ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ: Over στο 1,65

Ζεστός είμαι πολύ και για τους άσσους της Κροτόνε απέναντι στην Αβελίνο στο 2,05 και της Σαν Παουλί απέναντι στην Φορτούνα Ντισελ. στο 2,15...Πιστεύω ότι θα επαληθευτούν. Από εκεί και πέρα για όσους παίξετε το Χ που πρότεινα, πρέπει να το παίξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε,το σημείο πέφει συνέχεια και εκτιμώ ότι λίγα λεπτά πριν τον αγώνα θα πάει και στο 1,90 άνετα. Στην ουσία σήμερα τόσο στο Χ όσο και στο over περιμένουμε απλώς να σταθούμε τυχεροί και να επιβεβαιωθεί ο κανόνας!!!!

Καλό απόγευμα και καλή επιτυχία!!!

Kokki.