Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ JUVENTOYS: Ο ορισμός του Value Bet!!!!

Καλησπέρα σας! Ενώ αρχικά είχα πει να απέχω από το σημερινό τελικό του Champions League και να απολαύσω τον αγώνα χωρίς το στοιχηματικό άγχος, τελικά δεν κρατήθηκα και θα ασχοληθώ μόνο με αυτόν!! Οπότε αφήνω τους αγώνες από Σουηδία, Αργεντινή, Βραζιλία που είχα κρατήσει αρχικά...

Απόψε το βράδυ λοιπόν ο μεγάλος τελικός και χωρίς πολλά πολλά, να πω αρχικά, πως προσωπικά αποδόσεις του 1,50 (αυτή την στιγμή τόσο είναι το διπλό της Μπάρτσα στον ΟΠΑΠ) ή του 1,61(έξω) ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ σε καμία περίπτωση...Είναι ΤΕΛΙΚΟΣ και όχι απλώς ένα παιχνίδι. Η Μπάρτσα μπορεί να κερδίσει και 4-0 αν θέλει σήμερα, όμως εγώ προσωπικά σε τόσο χαμηλές αποδόσεις ΔΕΝ δέχομαι να βάλω λεφτά. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα φυσικά, έχω την εντύπωση πως όποιος ξέρει από στοίχημα δεν θα παίξει διπλό σε αποδόσεις 1,50 λες και παίζει Κόρδοβα-Μπαρτσελόνα. Αλίμονο. Η Γιουβέντους μπορεί να έλειπε χρόνια, όμως τώρα επέστρεψε και επέστρεψε δυναμικά.

Προσωπικά, θα παίξω σε 2 μονά αποδεκτά τις εξής επιλογές: 2-3 goal και να σηκώσει το τρόπαιο η μεγάλη κυρία (Γιούβε) που δίνεται στο 3,40 και θεωρώ πως έχει αξία, όταν το να σηκώσει τρόπαιο η Μπάρτσα είναι στο..εξευτελιστικό..1,33!!! Σκέψεις και για Χ ημίχρονο-1 τελικό υπάρχουν και θα ήταν μια καλή επιλογή, όμως δεν μπορώ να τα παίξω όλα. Ωστόσο αν κάποιος αφαιρέσει μία από τις δύο βασικές επιλογές μου και την αντικαταστήσει με το Χ-1 , σαφώς δεν θα τον αδικήσω. Επιπλέον τα 6,00 στον άσσο της Γιούβε είναι από άλλο πλανήτη, υπερβολικά πολύ.

Όπως καταλαβαίνετε, έχω μια διάθεση, αρκετά έντονη να κοντράρω την Μπαρτσελόνα, όχι μόνο γιατί για να πω την αλήθεια μου, την αντιπαθώ σαν ομάδα και προτιμώ απόψε Γιουβέντους, αλλά γιατί ακριβώς έχουν όλοι ξεγράψει από νωρίς την μεγάλη κυρία. Δεν θα πάω με την μάζα, θα πάω κόντρα και ας...χάσω στο τέλος! Κατάκτηση τροπαίου στο 3,40 απέναντι στο 1,33 είναι ορισμός του VALUE BET.

Οπότε με τα πολλά, αυτά που θα παίξω σίγουρα σήμερα, οι επιλογές μου είναι:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σύνολο τερμάτων 2-3 στο 2,00

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Κατάκτηση Τροπαίου : Γιουβέντους στο εξαίσιο 3,40

Μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε με φουλ μπύρες στο ψυγείο, συνοδεύοντας πάντα pizza!!! Καλό απόγευμα και καλή μας επιτυχία!

Kokki.