Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Με τα goal θα πάμε σήμερα...!!!!

Καλησπέρα σας! Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Αυτές τις μέρες πήραμε νομίζω όλοι τις απαραίτητες ανάσες, ξεκουραστήκαμε και πλέον μπήκαμε στον τελευταίο μήνα περίπου, στην τελική ευθεία μιας που τα περισσότερα πρωταθλήματα σιγά σιγά τελειώνουν!!! 

Στο σημερινό πρόγραμμα έχει...λίγο από όλα, ωστόσο το ενδιαφέρον κεντρίζουν προφανώς οι δύο αγώνες του Champions League.

Στο παιχνίδι της Παρί με την Μπάρτσα, φαβορί δίνεται η Μπάρτσα στο 1,90. Κάποιοι βρίσκουν ικανοποιητικό το σημείο, δεδομένου του ότι θα λείπει και ο Σλάταν. Ωστόσο εγώ προσωπικά δεν μασάω και για να αγοράσω το διπλό της Μπάρτσα θα ήθελα το διπλό το λιγότερο στο 2,10. Και ας πουν αρκετοί ότι είμαι τρελός ή πως ζητάω υπερβολικά πράγματα. Να σας θυμίσω ότι στον πρώτο γύρω η Παρί είχε νικήσει την Μπάρτσα με 3-2 και πως η έδρα της Παρί είναι αήττητη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ικανοποιητικό το 1Χ στο 1,90 και σαφώς το προτείνω ανεπιφύλακτα, χωρίς κανένα δισταγμό. To παιχνίδι επίσης για μένα ξεκινά από το 1-1 οπότε και το goal/goal στο 1,72 αποτελεί καλή επιλογή, όμως εν τέλει (προσωπικά) θα αγοράσω το Over στο 1,80.

Στο άλλο παιχνίδι της Πόρτο με την Μπάγερν, οφείλω να ομολογήσω πως μου πήρε περισσότερη ώρα να αποφασίσω για το τι θα παίξω. Η Πόρτο είναι μία από τις ομάδες που χωρίς να έχουν την λάμψη της Ρεάλ ή της Μπάρτσα κτλ, παίζει καλό ποδόσφαιρο, με δυνατή έδρα και κάνει δουλειά αθόρυβα. Από την άλλη έχουμε την Μπάγερν, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για αυτή την ομάδα. Προσωπικά υποστηρίζω την Μπάγερν και την Τσέλσι από 12 χρονώ πιτσιρικάς. Σήμερα και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικότατες απουσίες και αρχικά σκέφτηκα το goal/goal, όμως κάτι μέσα μου με σπρώχνει να αγοράσω το διπλό. Ίσως να φταίει και η τιμή του διπλού, που δίνεται αυτή τη στιγμή στο 2,00.

Θα κλείσω την τριάδα μου με ένα Over από Αγγλία και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουότφορντ. Αν δεν σας κάνει κλικ αυτό το Over , σας έχω άλλο ένα στο παιχνίδι Φούλαμ-Ρόδεραμ που δίνεται στο 1,72.

Οπότε για σήμερα, μια τριάδα σε σύστημα 2/3 θα παίξω:

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Over στο 1,80

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 2 στο 2,00

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Over στο 1,70

Καλό απόγευμα και καλή μας επιτυχία! Τα λέμε πάλι αύριο με Europa League.

Kokki.