Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Παιχνίδι με τα Goal σήμερα και Θεός βοηθός!!!

Καλησπέρα, καλησπέρα! Χθες αποδείχτηκε μέρα μεγάλου κουβά για πάρα πολύ κοσμό! Στο παιχνίδι της Μονακό με την Άρσεναλ το είχαν παίξει όλοι 1 και under και ήρθε διπλό και over 3,5. Στο άλλο παιχνίδι οι περισσότεροι πόνταραν στο διπλό της Ατλέτικο και τελικά ήρθε ο άσσος. Εμείς πάντως για άλλη μια φορά δεν πήγαμε χαμένοι, αφού πήραμε τα λεφτά μας πίσω και κάτι ψιλά πιάντοντας στο σύστημα 3/4 (με Χ ημίχρονο Ατλέτικο, ξεκούαραστο over από το πρώτο ημίχρονο με την Νότιγχαμ και άνετο επίσης over της Σάο Πάολο στο Λιμπερταδόρες με 4-0...). Λίγο θέλαμε και θα πιάναμε 4/4, αλλά η Μονακό λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο σκόραρε (στο 38) και μας το χάλασε.

Στα σημερινά τώρα, αρχική μου σκέψη ήταν να μην ανεβάσω, μιας που παίξαμε δύο συνεχόμενες μέρες και έχουμε μπροστά μας από αύριο τριήμερο. Έλεγα να μην παίξω και να μην ανεβάσω στήλη κυρίως, γιατί οι προβλέψεις για πιθανά αποτελέσματα, ακόμα και για goal είναι επίφοβες σήμερα. Παιχνίδια παγίδες, ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι που δεν γνωρίζουμε με τι διάθεση θα κατέβουν κτλ. Από σημεία μου αρέσει αρκετά ο άσσος της Μπιλμπάο, αλλά το αήττητο σερί της Τορίνο με αποτρέπει. Μου αρέσει και ο άσσος της Λέγκια που ζόρισε πολύ τον Άγιαξ ο οποίος ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται και στα καλύτερα του, ωστόσο παραμένει...Άγιαξ με εμπειρία στις διοργανώσεις. Πιο ζεστός θα ήμουν για τον άσσο της Γκλάντμπαχ, ομάδα που αποπνέει υγεία σαν σύνολο, με δυνατή έδρα απέναντι σε μια Σεβίλλη που εκτός έδρας χάνεται. Σαν άσσοι σε καλές τιμές ίσως τους βάλω στο παιχνίδι μου, αλλά ακόμα και τώρα δεν το έχω αποφασίσει σίγουρα.

 Ανακατεύοντας την τράπουλα, αποφάσισα να κάνω παιχνίδι με τα goal, αν και ακόμα και αυτό όπως είπα στην αρχή φαίνεται αρκετά δύσκολο, γιατί δεν γνωρίζω πως θα κατέβουν οι ομάδες σε αρκετά παιχνίδια. Μετά από προσεκτική μελέτη κατέληξα σε διάφορα over και Goal/Goal, οπότε κάνω μία μείξη και σας παρουσιάζω την τελική μου πρόταση σε μια τετράδα σε σύστημα πάντα 3/4:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Goal/Goal στο 1,50

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΤΟΤΕΝΑΜ: Goal/Goal στο 1,61

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΡΑΜΠΖΟΣΠΟΡ: Over στο 1,60

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Goal/Goal στο 1,80

Θετικός είμαι επίσης και πιστεύω πως θα έρθουν το over της Ίντερ στο 1,80, το goal/goal στο ματς της Βόλφσμπυργκ στο 1,57 όπως και το over στο 1,72, το goal/goal της Φέγενορντ με την Ρόμα στο 1,80, το under της Γκινγκαμπ στο 1,70 και το Χ ημίχρονο στο Μπιλμπάο-Τορίνο στο 2,10. Σας δίνω και αυτά τα παιχνίδια, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια και θέλετε να ρισκάρετε περισσότερο να τα αντικαταστήσετε. Πιθανόν αν δεν παίξω τελικά τους τρεις άσσους που είπα στην αρχή πως ακόμα το σκέφτομαι (και θα το αποφασίσω οριστικά λίγο πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια), να πάιξω κάποια από τα παραπάνω σε ενα μικρό δελτιάκι με πολύ λίγα ψιλά..έτσι για το ρίσκο και το γαμώτο!!!

 Μέχρι τώρα μας έχει πάει καλά το διήμερο στην Ευρώπη, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και σήμερα. Επειδή όμως όπως είπα έρχεται τριήμερο, κρατήστε σε χαμηλό, λογικό ποντάρισμα το επίπεδο σήμερα, γιατί ξαναλέω μπορεί να φαίνονται πιο εύκολα τα παιχνίδια από το Champions League, ωστόσο κρύβουν μεγάλες παγίδες. Μην ξεχνάτε επίσης και τα χθεσινά παιχνίδια που ήρθαν εντελώς αντίστροφα από αυτά που περίμενε ο κόσμος. Αυτά από μένα.

Καλό απόγευμα και καλή επιτυχία!

Kokki.