Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ξανα ταμείο!!!!!!

Καλησπέρα σας! Και η χθεσινή μέρα αποδειχτηκέ εξαιρετική αφού πέρασαν 3/4 προτάσεις μας και συνεχίζουμε πολύ δυναμικά! Μας θέλει τις τελευταίες μέρες, το θέμα είναι μέχρι πότε;; Προς το παρόν θα συνεχίσουμε κανονικά και αν χάσουμε δεν πειράζει, στο πρόγραμμα είναι όλα...

Για σήμερα μικρό το κουπόνι σε σχέση με χθες, ωστόσο κατάφερα πάλι να γεμίσω το τετραδιάκι μου και να σταμπάρω αρκετούς αγώνες!!! Μου έχουν μπει στο μάτι τρελές κόντρες και έντονο ρίσκο για άλλη μια φορά (όπως το Χ2 της Ατλέτικο απέναντι στην Μπάρτσα, ο άσσος της Μπράγκα, το Χ2 της Μποαβίστα κτλ), αλλά εν τέλει θα το μετριάσω κάπως και θα προσπαθήσω να παίξω λίγο πιο "σίγουρα" (αν και δεν υπάρχει αυτή η λέξη στην μπάλα και επιπλέον και οι παρακάτω επιλογές πάλι ρισκαδόρικες είναι σχετικά, μιας που μιλαμε για ντέρμπι παιχνίδια στα 2 από τα 4 παρακάτω). Οπότε για σήμερα θα προτείνω πάλι μια τετράδα σε σύστημα 3/4 :

ΛΥΩΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ: Over στο 1,80

ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ: 1 στο 2,05

ΜΙΡΑΝΤΕΣ-ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ: 1 στο 1,90

ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Goal/Goal στο 1,80

Θα είμαι κοντά σας ίσως και πιο απόγευμα με νέα ανάρτηση σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά νωρις το μεσημέρι, για να ξαναδοκιμάσουμε την τύχη μας 2η φοράσ σήμερα. Στο κάτω κάτω η κάβα μας είναι γεμάτη από τις τελευταίες μέρες. Καλό μεσημέρι!

Kokki.