Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Παιχνίδι με τα goal σήμερα και τις ισοπαλίες!!!!

Καλησπέρα σας! Μετά το προχθεσινό ταμείο, επανερχόμαστε σήμερα και αύριο με την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Champions League..Δεν θα μακρηγορήσω. Θα είμαι σύντομος.

Στο παιχνίδι της Γαλατά με την Άρσεναλ, η Άρσεναλ θα εμφανιστεί με πολλές αλλαγές, ταυτόχρονα θέλει όμως και την νίκη για να εξαντλήσεις τις όποιες πιθανότητες για πρωτιά στον όμιλο. Από την άλλη μεριά η Άρσεναλ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τουρκική ομάδα, οπότε πολλοί θα στραφούν στο διπλό. Προσωπικά όμως θα απέχω, διότι η Γαλατά έχει καινούριο προπονητή, παίζει στην έδρα της και θέλει μια αποχαιρετιστήρια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με νίκη μπροστά στο κοινό της. Σαφώς καλύτερη επιλογή το Over και το 4-6 Goal που πληρώνει ακόμα παραπάνω.

Στο παιχνίδι Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης το παιχνίδι έχει μπόλικο Χ. Ισοπαλία που την συζητάνε όλοι...Τόσο πολύ που στο τέλος δεν θα βγει. Με ισοπαλία βολεύονται και οι δύο τους και περνάνε χεράκι χεράκι στην επόμενη φάση. Για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν τόσο πολύ, εναλλακτική επιλογή και το Under, που καλύπτει σκορ 1-1 , 1-0 κτλ .

Στο παιχνίδι Λίβερπουλ-Βασιλεία η Λίβερπουλ θέλει νίκη και μόνο νίκη για να περάσει. Στην Βασιλεία κάνει και το Χ. Η Λίβερπουλ δεν βλέπεται ούτε με κολλύριο, αλλά από την άλλη μεριά παίζει στην έδρα της, που είναι ίσως το πιο μεγάλο της όπλο. Όμως την Βασιλεία την σέβομαι απόλυτα και σχεδόν πάντα με πληρώνει όποτε την στηρίζω. Η Βασιλεία μπορεί να μην έχει το όνομα της Λίβερπουλ, όμως είναι ΟΜΑΔΑ. Προσωπικά δεν θα μπει στο παιχνίδι μου, για όσους θέλουν να παίξουν το βλέμμα προς τα δεξιά είτε στο ξερό 2, είτε στο Χ2 πληρώνει εξίσου ικανοποιητικά.

Στην Γαλλία η Μονακό υποδέχεται την Ζενίτ. Ομάδα του X και του Under πιο συγκεκριμένα και οι δύο ομάδες. Under το προφανές σημείο, για ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο θα προτιμήσω το Χ ημίχρονο.



Στην Πορτογαλία η ήδη αποκλεισμένη Μπενφίκα υποδέχεται την Λεβερκούζεν και θα παίξει με αλλαγές ενώπιον του παιχνιδιού με την Πόρτο. Πολλοί αγοράζουν ήδη το διπλό της Λεβερκούζεν που βρίσκεται γύρω στο 2,30, όμως δεν με πείθει προσωπικά και θα προτιμήσω το Over.

Στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Άντερλεχτ, η γερμανική ομάδα θέλει νίκη για να εξασφαλίσει πρώτη θέση, να ανεβάσει την ψυχολογία της και να κάνει τον κόσμο της να χαρεί (τόσες πίκρες του έχει δώσει τον τελευταίο καιρό). Ο άσσος βρίσκεται πολύ χαμηλά όπως και το Over. Πάμε στα 4-6 goal που πληρώνει καλύτερα.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλμε δεν ασχολούμαι καν σε αποδόσεις του τύπου 1,35-1,40 και ας νικήσει και 5-0. Δεν εμπιστεύομαι καθόλου την φετινή ομάδα και θα απέχω.

Στο παιχνίδι μεταξύ της τεράστιας Ρεάλ Μαδρίτης και Λουντογκόρετς, το παιχνίδι με τον άσσο στο 1,10 και το over στο 1,28 είναι το λιγότερο αστεία και τραγικά, αλλά ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, μιας που δεν θα μπορούσε να είναι υψηλότερα. Οπότε θα πάω με το Over 3 goal.

Τέλος εκτός Champions League έχω σταμπάρει και μία δυάδα από κύπελλο Σκωτίας με Ντανφέρμλιν και Άμπιον Ρόβερς.

Οπότε οι προβλέψεις μου για σήμερα είναι οι παρακάτω:

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΑΡΣΕΝΑΛ: Over στο 1,70 (ή ενναλακτικά Over 3 goal στο 2,62)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χ στο 3,10 (ή εναλλακτικά Under στο 1,44)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: X2 στο 2,05

ΜΟΝΑΚΟ-ΖΕΝΙΤ: Under στο 1,53 (ή εναλλακτικά Χ ημίχρονο στο 2,00)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Over στο 2,00

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Over 3 goal στο 1,83

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Over 3 goal στο 1,66

Προσωπικά τώρα αυτά που θα παίξω είναι μια τετράδα σε σύστημα 3-4 τα εξής παιχνίδια:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ; X στο 3,10

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ: Over στο 1,70

ΜΟΝΑΚΟ-ΖΕΝΙΤ: Χ ημίχρονο στο 2,00

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Over 3 goal στο 1,66

Και μια χαλαρή δυάδα με λίγα ψιλά :

ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ-ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ: 1 στο 2,10

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ-ΣΤΑΝΡΑΕΡ: 1 στο 1,80.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε και την φιλική σελίδα της betsecret.net για εξίσου στοιχηματικές ιδέες και ταμείο!!!! Τα λέμε πάλι αύριο. Καλό σας απόγευμα.

Kokki.