Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Χαλαρά για αποθεραπεία

Φοβερή ημέρα χτες με απίστευτα ταμεία που άγγιξαν και το 24x του αρχικού μας πονταρίσματος! Όποιος έπαιξε τα τέσσερα ματς σε σύστημα όπως προτείνουμε κάθε φορά μεγιστοποίησε το κέρδος του. Ακόμα και αν όχι όμως, είτε σε μονά, είτε σε παρολί με διπλή ευκαιρία για τους λιγότερο σίγουρους μπορούμε να μιλάμε για πολλαπλασιασμό της κάβας μας. Ενδεικτικά, όποιος πόνταρε τα τέσσερα ματς μονά με σταθερό ποσό βγήκε 5x κερδισμένος και ας χάσαμε το διπλό της Άρσεναλ! Και όλα αυτά σε ΜΙΑ μόνο ημέρα!
Για σήμερα, τώρα, το κουπόνι δεν ενδείκνυται για πολλά, εκτός ίσως από κανένα fun bet σε live. Προτείνω να κρατήσουμε τα χτεσινά μας κέρδη για μελλοντικά στοιχήματα και ειδικά το Σ/Κ που μας έρχεται έχουμε πολύ ενδιαφέροντες αγώνες. Παρ' όλα αυτά, για όποιον τον "τρώνε" τα δάκτυλά του, μπορούμε να προτείνουμε ένα στοίχημα που φαίνεται ενδιαφέρον. Για να δούμε:

Στόουκ - Τσέλσι: Over 2.5 στο 2.05

Η μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων μας σπρώχνει στο όβερ, το οποίο μας προσφέρεται και σε φοβερή απόδοση, παρ'όλα αυτά εμένα μου έχει κολλήσει το εξής fun bet που με ιντριγκάρει αρκετά:

Στόουκ - Τσέλσι : Ημχ. 1 στο 6.50

Εναλλακτικά για όποιον ναι μεν θέλει να ακολουθήσει, αλλά είναι σκεπτικός, μας προσφέρεται και το Ημχ. 1Χ στο 1.72. Καθόλου άσχημα. 
Όπως και να έχει, πάντως, καλή μας τύχη και καλοφάγωτα!