Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Μία τετράδα ρίσκου με χαμηλό ποντάρισμα...

Καλησπέρα σας! Χθες ήταν μια καταπληκτική στοιχηματικά μέρα, όπου περίπου όσοι ακολούθησαν και έπαιξαν τις προτάσεις μου, 18πλασίασαν περίπου τα λεφτά τους!!! Πολλά τα μηνύματα που έλαβα από τον κόσμο, κάτι που με χαροποιεί ακόμα περισσότερο και μου δείχνει ότι είμαι σε σωστό δρόμο, ο οποίος είναι πρωτίστως όσοι παίζουμε στοίχημα να μην χάνουμε τα λεφτά μας και μετά να βγάζουμε καθαρό κέρδος!! Πάντα να έχουμε μέρες σαν τις χθεσινές και γεμάτες τσέπες σε εποχές κρίσης....Στα σημερινά τώρα, δεν θα κρύψω την αμαρτία μου, αλλά το σημερινό πρόγραμμα δεν με ενθουσιάζει. Χθες είχα ένα "feeling", πείτε το, ότι ήταν ευκαιρία για κέρδη πολλά χθες, σήμερα δεν το νιώθω ιδιαίτερα, γιαυτό καλύτερα ίσως θα ήταν να απέχουμε και να παίξουμε αύριο ή έστω αν παίξουμε σήμερα, πάμε για χαλαρό ποντάρισμα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά όμως.

Στο παιχνίδι του Άγιαξ και του Αποέλ, πολύ θα ήθελα να δω τον Αποέλ να συνεχίζει όμως, το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να πάρει νίκη μέσα στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ βολεύεται και με την ισοπαλία για να συνεχίσει στο Europa. Μέχρι τώρα σχεδόν ο Αποέλ έφερε 4/5 παιχνίδια under. Αποτελεί και σήμερα μια επιλογή αυτό. Βέβαια όμως επειδή ο Αποέλ θα κυνηγήσει το goal (άλλωστε δεν έχει τίποτα να χάσει), το φοβάμαι λίγο μήπως βγει Over. Ίσως μια καλή επιλογή να είναι το σύνολο τερμάτων 2-3...

Στο παιχνίδι της Μπιλμπάο με την Μπάτε, ο άσσος στο 1,20-1,30 είναι για γέλια, δεν δικαιολογείται κατ΄εμέ  ο τόσο έντονος φαβορητισμός της Μπάτε.

Στο παινχίδι της Μάριμπορ με την Σάλκε, η μεν Μάριμπορ έχει ισχυρότατη έδρα και από την άλλη μεριά η Σάλκε στα 2 τελευταία παιχνίδια στο Champions League έφαγε 9 goal....Βέβαια η καλύτερη ποιότητα ποδοσφαιρικά της Σάλκε απέναντι στην Μάριμπορ είναι αδιαμφισβήτητη, και μιας που χρειάζεται και νίκη πάση θυσία προκειμένου να ελπίζει στους 16 (θα πρέπει να νικήσει η Σάλκε και να χάσει η Σπόρτινγ από την Τσέλσι), νομίζω πως το διπλό έχει αξία όπως και το Over.

Στο Μόναχο η Μπάγερν αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ...Η  ΤΣΣΚΑ για να ελπίζει θέλει να νικήσει την Μπάγερν και παράλληλα να μην κερδίσει η Ρόμα. Απίθανα πράγματα μιας που η Μπάγερν δεν πρόκειται να χάσει σήμερα, όσο και να παλέψουν και όσο και να το θέλουν οι παίκτες της ρώσικης ομάδας. Ίσως καταφέρουν όμως να σκοράρουν ένα goal.

Στο παιχνίδι της Μπάρτσα με την Παρί, ό ασσος στο 1,40-1,50 είναι και αυτός για γέλια...Η Μπάρτσα ναι μεν είναι αυτή που είναι, αλλά η Παρί με την σειρά της δεν είναι...Μπάτε (για παράδειγμα). Νομίζω πως εδώ το προφανές είναι το Over και το 4-6 goal. Στο πρώτο τους παιχνίδι είχαν φέρει 3-2 να θυμίσω.

Στο παιχνίδι της Πόρτο με την Σαχτάρ και οι δύο έχουν περάσει χεράκι χεράκι στην επόμενη φάση. Δίνω ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα και στον άσσο. Μεγάλη πιθανότητα έχει και το Over όμως (στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους 2-2).

Στην Ρώμη, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στο μεγαλύτερο και κρισιμότερο ντέρμπυ του διημέρου. Και οι δύο ομάδες καίγονται για την νίκη και μόνο προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση. Η Ρόμα βέβαια βολεύεται και με το Χ, αρκεί να μην έχει κερδίσει η ΤΣΣΚΑ στην Γερμανία. Εδώ πέρα τώρα τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Και αυτό γιατί θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνεται στο άλλο παιχνίδι. Αρχικά θα παίξουν κλειστά, οπότε το Under έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, από την άλλη μεριά όμως αν αναγκαστούν να ανοιχτούν το ματς κάλλιστα μπορεί να γίνει Over. Goal/Goal, Under, Over, Χ ημίχρονο και Χ τελικό. Αυτά σκέφτομαι και δεν ξέρω ποιο να παίξω.

Τέλος στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Σπόρτινγκ Λισ., η πρώτη ομάδα θα παίξει με αρκετές αλλαγές. Ωστόσο και πάλι είναι Τσέλσι. Και τα δεύτερα της Τσέλσι σε άλλη ομάδα θα ήταν βασικοί. Η Σπόρτινγκ θέλει νίκη ή ισοπαλία έστω για να περάσει στους 16. Βέβαια πάλι περνάει στους 16 ακόμα και αν χάσει υπό την προϋπόθεση η Σάλκε να φέρει ισοπαλία ή να χάσει. Σκέφτηκα μια στιγμή μήπως ο Μουρίνιο "χαριστεί" σε πορτογαλική ομάδα και πάει Χ...Αλλά δεν έχει δείξει ποτέ κάτι τέτοιο. Λέτε να το κάνει σήμερα; Η επιλογή δική σας. Για εμένα αποδεκτός οριακά ο άσσος. Επιλογή και το Over.

Οπότε συνοπτικά οι προβλέψεις μου για σήμερα είναι:

ΑΓΙΑΞ-ΑΠΟΕΛ: Under στο 1,95 (ή σύνολο τερμάτων 2-3 στο 2,00)

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: No goal στο 1,61

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΑΛΚΕ: Over στο 1,60

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Goal/Goal στο 1,80

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Over στο 1,53 (ή εναλλακτικά 4-6 goal στο 2,25)

ΠΟΡΤΟ-ΣΑΧΤΑΡ: 1 στο 1,85 (ή εναλλακτικά over στο 2,05)

ΡΟΜΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: X στο 3,50 (ή goal/goal στο 1,50 ή Χ ημίχρονο στο 2,30)

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.: 1 στο 1,66 (ή Over στο 2,05).

Προσωπικά τώρα τι θα παίξω (μία τετράδα σε σύστημα 3-4-5 με ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ όμως, όπως είπα στην αρχή):

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΣΑΛΚΕ: Over στο 1,60

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: 4-6 goal στο 2,25

ΠΟΡΤΟ-ΣΑΧΤΑΡ: 1 στο 1,85

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: 1 στο 1,66

Εναλλακτικά σκέφτομαι να ρίξω και ένα δεύτερο δελτίο, να αντικαταστήσω έναν από τους παραπάνω αγώνες και να παίξω το Χ της Ρόμα. Αυτά από εμένα για σήμερα. Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε και το betsecret.net!!! Τα λέμε αύριο με Europa. Καλό σας απόγευμα.

Kokki.