Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Value Bet ο άσσος της Αζαξιο;;

Καλησπέρα σας! Μετά από μια δύσκολη στοιχηματικά εβδομάδα με Champions league, επιστρέφουμε στο αγαπημένο τριήμερο κουπόνι με άπειρους αγώνες πρωταθλημάτων. Ξεκινώντας από σήμερα, Παρασκευή, υπάρχουν πολλοί δελεαστικοί αγώνες που κρύβουν όμως και πολλές παγίδες...

Στην Β΄ Γερμανίας στο Άαλεν-ΦΣΒ Φρανκφούρτης περιμένω να μπουν 2-3 goal...Η Κάιζερσλαουτερν περιμένω να νικήσει στο κάστρο της την Μπόχουμ σε ένα προπατζίδικο άσσο, ενώ στο Σαντχάζουεν-Νυρεμβέργη κλείνω υπέρ της δεύτερης στο Χ2.

Στην Δανία περιμένω την πρωτοπόρο Μίντιλαντ να περάσει αρκετά εύκολα από την ουραγό Σίλκεμποργκ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι τεράστια έκπληξη.

Στην Β' Γαλλίας ΟΛΑ τα παιχνίδια είναι ντερμπάκια για εμένα σήμερα. Έχει αξία κατ' εμέ να ποντάρουμε στον άσσο της Αζάξιο απέναντι στην Τρουά μετά την επιστροφή του Πανταλονί στα παλιά και γνωστά του λημέρια, στην Αζαξιό. Θα δώσει πιστεύω την κατάλληλη ώθηση για να κερδίσει η ομάδα μια Τρουά η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση και σκοπεύει στην άνοδο. Για μένα ο άσσος γύρω στο 3 είναι value bet. Στο παιχνίδι της Νιμ με την Νιόρ πιθανό το goal/goal, όπως και στο παιχνίδι της Σατορού με την Λαβάλ. Τέλος περιμένω την Σοσό να νικήσει για πρώτη φορά επιτέλους στην έδρα της, την αδύναμη εκτός έδρας Γκαζελέκ.

Στην Α΄Ολλανδίας τώρα βλέπω το παιχνίδι της Εξελσιόρ με την Ουτρέχτη στο over άνετα. Στην συνέχει στην Β΄Ολλανδίας πολύ καλή περίπτωση για εμένα ο άσσος της φορμαρισμένης Αλμίρε Σίτι. Στο παιχνίδι Έμεν-Ρόντα σκεφτόμουν το διπλό μιας που η Ρόντα μοιράζεται την 1η θέση με την Ναϊμέγκεν και για να παραμείνει εκεί δεν θα θέλει άλλο αποτέλεσμα πλην του διπλού. Η Έμεν όμως βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα, πιθανή μοιρασιά, για πιο safe goal/goal. Διπλό βλέπω επίσης την ΦΚ ΑΙΝΤΟΧΟΦΕΝ μέσα στην Μάαστριχτ μιας που οι πρώτοι βρίσκονται και αυτή σε εκπληκτική φόρμα και επίθεση που...θερίζει!!! Στο παιχνίδι της Ος με την ομάδα νέων του Άγιαξ, βλέπω πολλά goal , άρα και over. Τέλος η Φόλενταμ περιμένω μετά την τελευταία μίνι γκέλα να νικήσει σήμερα προκειμένου να κρατηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και για πολύ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ περιμένω διπλό της Τελστάρ μέσα στην Χέλμοντ.

Στην Ά Γαλλίας περιμένω την φορμαρισμένη Ρεν να νικήσει εύκολα ή δύσκολα την Λοριάν

Στην Ά Γερμανίας θα βασιστώ στην έδρα της Χέρτα(3-1-1) και θα στηρίξω τον άσσο απέναντι στο πολύ καλό, αδύναμο όμως εκτός έδρας Αννόβερο.

Στην Β΄ Ιταλίας περιμένω την ισχυρή επίσης εντός έδρας Σπέτσια να νικήσει την αδύναμη φέτος Κροτόνε. Αν δεν νικήσει σήμερα θα έχει χάσει την ευκαιρία να πλασαριστεί έστω και για λίγες ώρες στην 2η θέση της βαθμολογίας. Επίσης αποτελεί και μια καλή περίπτωση over.

Στην Σκωτία τώρα η Μάδεργουελ βρίσκεται σε βαθύτατη κρίση, με υπηρεσιακό προπονητή σήμερα παίζει με την Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία πιστεύω πως αν παρουσιαστεί σοβαρή θα πάρει το διπλό.

Στην Χιλή η Ο' Χιγκινς θα νικήσει εύκολα, όπως και η Λανούς στην Αργεντινή, 2 εύκολοι άσσοι αμέσως αμέσως. Τέλος στο παιχνίδι του Μεξικού, Σάντος Λαγκούνα-Πατσούκα βλέπω εύκολα over.

Οπότε συνοπτικά κάποιες προτάσεις θα μπορούσαν να είναι για σήμερα:

ΑΑΛΕΝ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1,95

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ: 1 στο 1,50

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: 2 στο 1,61

ΑΖΑΞΙΟ-ΤΡΟΥΑ: 1 στο 2,90

ΝΙΜ-ΝΙΟΡ: Goal/Goal στο 1,72

ΣΑΤΟΡΟΥ-ΛΑΒΑΛ: Goal/Goal στο 1,90

ΣΟΣΟ-ΓΚΑΖΕΛΕΚ: 1 στο 2,00

ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Over στο 1,53

ΕΜΕΝ-ΡΟΝΤΑ: Goal/Goal στο 1,40

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ-ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 2 στο 1,80

ΟΣ-ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ: Over στο 1,44

ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 1 στο 1,50

ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ-ΤΕΛΣΤΑΡ: 2 στο 3,75 (ΡΙΣΚΟ ΦΟΥΛ!!!!!!)

ΡΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ: 1 στο 2,00

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: 1 στο 2,05

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΚΡΟΤΟΝΕ: 1 στο 2,00 (ή over στο 2,20)

Ο' ΧΙΓΚΙΝΣ-ΑΡΙΚΑ: 1 στο 1,50 (ή no goal στο 1,85, αποδόσεις ΟΠΑΠ)

ΛΑΝΟΥΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ: 1 στο 1,61

ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ-ΠΑΤΣΟΥΚΑ: Over στο 1,70

Διαλέγετε ότι πιστεύετε περισσότερο, ότι σας κάνει κλικ, ότι θέλετε να ρισκάρετε κτλ ,αλλά ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ. Καλό απόγευμα και καλό ΣΑΒ/ΚΥΡ να έχουμε.

Kokki.