Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πολλές μάχες για την πρώτη θέση της βαθμολογίας σήμερα....

Καλησπέρα σας, μεγάλη επιτυχία και χθες, πέρασαν 7/10 προτάσεις μας, από τις οποίες οι 6 ήταν όλες στο 2,00 περίπου!!! Ταμείο και χθες για πολλούς από σας και αυτό μας δίνει μεγάλη ηθική ικανοποίηση!!! Ακόμα βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω πως έχασε η Βαλένθια από αυτή την Λεβάντε, αλλά εντάξει συμβαίνουν αυτά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο. Στα σημερινά τώρα, λίγοι οι αγώνες στο κουπόνι κάτι το οποίο κατά κάποια άποψη μας διευκολύνει και μας βγάζει από τα διλήμματα τι να παίξουμε όταν έχουμε πολλούς αγώνες. Πολλές μάχες για την πρώτη θέση της βαθμολογίας ή τις πρώτες θέσεις έστω για σήμερα.Πάμε λοιπόν!!!

Στην Ρωσία νομίζω η Λοκομοτίβ δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολία απέναντι στην Ούφα και θα πάρει τον άσσο.

Στην Τουρκία σωστά μοιρασμένο το σετάκι στον αγώνα ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ. Οι δύο τελευταίες ομάδες στην βαθμολογία της Τουρκίας, τρύπιες άμυνες...Έχει λογική το Over και το Goal/Goal...Σε σημείο με ρίσκο στο διπλό μόνο και μόνο λόγω εμπειρίας, αλλά θα απέχω. Στον αγώνα ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ με διπλό η Φενέρ περνάει πρώτη στην βαθμολογία. Το θέμα είναι έχει την ευκαιρία, θα καταφέρει να το αξιοποιήσει; Βλέπω να σκοράρουν και οι δύο αλλά για πιο ρίσκο όποιος θέλει μπορεί να στα στηριχτεί στο κίνητρο της Φενέρ να περάσει πρώτη. Τέτοια παιχνίδια για να γίνει μία ομάδα πρωταθλήτρια θα πρέπει εύκολα ή δύσκολα να τα παίρνει. Αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό, πάρτε παράδειγμα χθες την ήττα της Βαλένθια από την κάκιστη Λεβάντε.

Στην Β΄ Ολλανδίας οι νέοι του Άγιαξ αντιμετωπίζουν την Ναϊμέγκεν. Ναι μεν οι νέοι έχουν ισχυρή έδρα (3-1-1), αλλά με νίκη της η Ναϊμέγκεν περνάει ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ στην βαθμολογία μετά την ήττα της Ρόντα. Στο κάτω κάτω η Ναϊμέγκεν έχει και την εμπειρία να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Το διπλό τιμάται από 1,65-1,80 το χαρακτηρίζω αποδεκτό και θα το παίξω σήμερα. Τώρα αν οι παίχτες της Ναιμέγκεν δεν κερδίσουν, αυτοί θα χάσουν την ευκαιρία να γίνουν πρώτοι στην βαθμολογία και εμείς ένα δελτίο. Στο άλλο παιχνίδι ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΟΧΟΦΕΝ-ΒΑΛΒΑΪΚ πιθανός ό ασσος απέναντι σε μια άθλια (με όλη την σημασία της λέξεως) Βαλβάικ, αλλά λέω να απέχω, έτσι λέει το ένστικτο μου.

Στην Β΄ Γερμανίας η Φορτούνα Ντισελ. απέναντι στην Γκρόιτερ χρειάζεται νίκη προκειμένου να ξαναπιάσει κορυφή μαζί με την Ίνγκολσταντ. Η έδρα της βέβαια δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο, έχει 2-3-1 εντός , αντίστοιχα η Γκρόιτερ εκτός 1-2-3. Το παιχνίδι μυρίζει έντονα under. Ωστόσο για μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να πάει κανείς στο no goal ή στον άσσο. Στην λογική που είπα και πιο πάνω για την Ναϊμέγκεν. Αν θες να διεκδικήσεις άνοδο, παιχνίδια με μέτριας δυναμικότητας αντιπάλους πρέπει να τα καθαρίζεις, πόσο μάλλον όταν παίζεις στην έδρα σου.

Στην Β΄ Γαλλίας σήμερα είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι του κουπονιού για εμένα. Τρουά και Νανσί διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Μία Τρουά πάρα πολύ ισχυρή εντός έδρας που καταφέρνει να παίρνει παιχνίδια με εύκολους και δύσκολους αντιπάλους. Από  την άλλη μεριά, η καλύτερη για εμένα ομάδα της Β΄ Γαλλίας η Νανσί με συνεχόμενους αγώνες να είναι αήττητη και με επίθεση φωτιά. Δύσκολα βγαίνει σημείο, ωστόσο το σετάκι δεν είναι καλά διαβασμένο. Οι αποδόσεις του διπλού φτάνουν και το 3,60, που είναι προκλητικότατο. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν είναι μια καλή επιλογή με καλές πιθανότητες. Βέβαια όμως επειδή τα σερί είναι για να σπάνε, πιο safe ίσως θα ήταν το Over.

Στην Ισπανία, στο Γρανάδα-Αλμερία πρόκειται για καθαρή τριπλή που καλύτερο θα ήταν να απέχουμε. Αν έπρεπε όμως να διαλέξω οπωσδήποτε ένα σημείο θα διάλεγα άσσο στην λογική ότι στα δύο επόμενα παιχνίδια η Γρανάδα θα παίξει με Σεβίλλη και Βαλένθια από τις οποίες λογικά θα χάσει. Οπότε θέλει νίκη πάση θυσία σήμερα.

Στην Ιταλία η ευχάριστη έκπληξη, η Τζένοα παίζει με την Παλέρμο. Η Τζένοα με νίκη της σήμερα πιάνει την 3η θέση της βαθμολογίας(!!!!!!), ναι καλά διαβάσατε, μαζί με την Νάπολι. Στο χέρι τους ή μάλλον στα πόδια των παιχτών είναι. Δύσκολος άσσος.

Στην Πρέμιερ Αγγλίας η Άστον Βίλα υποδέχεται τους Αγίους της Σαουθάμπτον...Δυσκοίλια επιθετικά η Άστον και με προβλήματα, απουσίες παιχτών. Η Σαουθάμπτον από την άλλη δέχεται με το σταγανόμετρο τέρματα, έχει δεχτεί τα λιγότερα εώς τώρα, μόλις 5. Οπότε η λογική δείχνει under ή σύνολο τερμάτων 2-3. Από εκεί και πέρα και να χάσει σήμερα η Σάουθ θα είναι πάλι δεύτερη στην βαθμολογία. ΑΝ ΟΜΩΣ νικήσει πλησιάζει την πρωτοπόρο Τσέλσι στους 4 βαθμούς και απομακρύνεται από την τρίτη Σίτι με 4 βαθμούς! Μεγάλη ευκαιρία! Διπλό υπό αυτή την λογική.

Τέλος τα ξημερώματα στην Αργεντινή η Νιουες Ολντ Μπόϊς αντιμετωπίζει την Άρσεναλ Σαραντί,η μεν δεύτερη δεν έχει σταυρώσει ούτε μία νίκη εκτός, όμως πετυχαίνει και την Νιουες κουρασμένη από απανωτά παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλήξω σε σημείο, πιθανόν το αμφίσκορο και το Over.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ λοιπόν από τα παραπάνω θα ξεχωρίσω κάποια παιχνίδια. Οι κύριες μου προτάσεις λοιπόν για σήμερα είναι:

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Goal/Goal στο 1,72 (ή με ρίσκο στο διπλό 2,37)

ΓΙΟΝΚ ΑΓΙΑΞ-ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ: 2 στο 1,65

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛ.-ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ: 1 στο 1,95

ΤΡΟΥΑ-ΝΑΝΣΙ: Over στο καλοπληρωμένο 2,05 (ή για ΕΝΤΟΝΟ ΡΙΣΚΟ 2 στο 3,50!!!)

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 1 στο 2,00

ΤΖΕΝΟΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ: 1 στο 2,10

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1,95 (ή διπλό στο 1,75)

ΝΙΟΥΕΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ: Goal/Goal στο 1,85 (απόδοση ΟΠΑΠ)

Καλές επιλογές να έχετε και ελπίζω και σήμερα να πάτε για ταμείο!!!

Kokki.