Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Έχει αξία το 1Χ του Αίαντα...

Καλησπέρα σας!!! Χθες πέρασαν όπως αναμενόταν όλα τα φαβορί, με εξαίρεση το Χ της Άρσεναλ που ενώ κέρδιζε με 3-1, πήγε 3-3 με την Άντερλεχτ και το μεγάλο διπλό της Λεβερκούζεν μέσα στην Ζενίτ. Στα σημερινά τώρα, οι αποδόσεις που δίνονται στα φαβορί, θυμίζουν παιχνίδια τύπου... Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου, αφού οι περισσότερες αποδόσεις κυμαίνονται στο 1,20-1,30. Επομένως προφανώς δεν θα πάμε με φαβορί, αλλά θα κοιτάξουμε να πάμε τα goal περισσότερο. Αναλυτικά δεν θα κάτσω να γράψω για τον κάθε αγώνα και πάλι συγχωρέστε με γι'αυτό, ωστόσο αυτές τις μέρες δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Οπότε δυο λογάκια για τα παιχνίδια και...διαλέγετε!!! Πάμε λοιπόν:

Στο παιχνίδι του Αίαντα με την Μπαρτσελόνα, το διπλό της Μπαρτσελόνα δίνεται μόλις στο 1,33. Και να επιβεβαιωθεί, εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι...Καμία αξία απολύτως στο 1,33. Και εξηγούμαι αμέσως. Η Μπάρτσα μετράει δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ εκτός και με Θέλτα εντός, κάνει αγωνιστική κοιλιά, δεν πατάει καλά, κάτι που κάνει όμως ο Άγιαξ. Μπορεί ο Άγιαξ να μην έχει τα αστέρια παίχτες της Μπάρτσα, όμως είναι ΑΓΙΑΞ και όχι π.χ. Έλτσε στην Ισπανία..Θα πάω λοιπόν στην κόντρα και θα παίξω 1Χ . Εκεί βρίσκεται η αξία κατ' εμέ σήμερα.

Στο παιχνίδι της Μπιλμπάο με την Πόρτο προβληματίζομαι εντόνως. Από την μία η Μπιλμπάο δείχνει ελαφρά σημάδια ανάκαμψης, μετά και την νίκη της απέναντι στην Σεβίλλη την Κυριακή το μεσημέρι και από την άλλη η Πόρτο με νίκη της σήμερα σφραγίζει την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα για την Πόρτο. Από την μια σκέφτηκα πολύ την ισοπαλία, μετά το μυαλό μου γύρισε στο over αλλά μετά σκέφτηκα ότι πως θα μπουν 3 goal όταν ο πρώτος σκόρερ της Μπιλμπάο που χαρακτηρίζεται γενικότερα από επιθετική δυστοκία τραυματίστηκε. Ένα σκορ στο 2-1 όμως θα ήταν πιθανόν, όπως και το 1-1 ,άρα ο στοιχηματισμός στα 2-3 τέρματα έχει κάποια αξία. Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο το παιχνίδι να πάει 0-0 οπότε πάει under kai το 2-3 τέρματα προφανώς δεν ισχύει. Τελικά με τα πολλά κατέληξα στα 2-3 τέρματα ή στο goal/goal παίρνοντας ένα ρίσκο.

Στο παιχνίδι της Σίτι με την ΤΣΣΚΑ νομίζω είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι είναι άσσος, αλλά στο 1,30 τι να παίξω; Μόνο το Over κρατάω και αυτό στο 1,47...

Στο παιχνίδι της Μάριμπορ με την Τσέλσι, διπλό εννοείται και αυτό, αλλά δεν το αγοράζω στο 1,33... Το over πληρώνει λίγο καλύτερα στο 1,66, όμως ίσως τελικά προτιμήσω το No Goal.

Στο παινχίδι της Μπάγερν με την Ρόμα, αστείες αποδόσεις..1,25 ο άσσος και 12,00 το διπλό...Με ρίσκο η σκέψη που έκανα είναι το goal/goal μιας που μετά τον διασυρμό-ξεφτίλα περιμένω την Ρόμα "σκυλιασμένη" και μαχητική, άρα ένα goal μπορεί να το βρει στο Μόναχο.

Στο παιχνίδι της Παρί με τον Αποέλ, 1,25 ο άσσος και 15 το διπλό του ΑΠΟΕΛ!!!!!!!!!!!!!! Εντάξει θα νικήσει η Παρί λογικά, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ κάθε φορά πέφτει με ψηλά το κεφάλι, βλέπε πχ το μάτς στην Βαρκελώνη (1-0), το παιχνίδι με την Παρί στην Κύπρο που στο τέλος νίκησε με το ζόρι κτλ. Σκέψεις για under έκανα, όμως σκέφτηκα ότι 2 goal το λιγότερο θα μπουν, οπότε αν πω επιλογή 2-3 τέρματα είναι ακόμα πιο ασφαλές, μιας που και ένα παραπάνω να μπει, θα είμαι safe.

Στο παιχνίδι της Σαχτάρ με την Μπάτε, δεν παίζεις εννοείται το 1,25 του άσσου...Θα πάω με το over που πληρώνει λίγο παραπάνω...

Τέλος στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ με την Σάλκε όλος ο πλανήτης παίζει τον άσσο, μιας που η Σπόρτινγκ κολλημένη στον 1 βαθμό τα παίζει όλα για όλα σήμερα. Στην Σάλκε αρκεί και η ισοπαλία βέβαια σήμερα οπότε δεν θα ανοιχτεί και πολύ. Σκέψεις για under πληρώνουν στο 2,00, αν και το προηγούμενο παιχνίδι έγινε ροντέο. Με ρίσκο και εδώ...

Οπότε εν τέλει διαλέγετε και παίζετε ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ όπως λέω και θα λέω συνέχεια. Οι προτάσεις μου είναι για σήμερα οι εξής:

ΑΓΙΑΞ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1X στο 3,40

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΠΟΡΤΟ: Goal/Goal στο 1,83 (ή εναλλακτικά σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1,95)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Over στο 1,47

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΤΣΕΛΣΙ: No Goal στο 1,66

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΡΟΜΑ: Goal/Goal στο 1,83

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΠΟΕΛ: Σύνολο τερμάτων 2-3 στο ικανοποητικότατο 2,05

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Over στο 1,57

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΣΑΛΚΕ; 1 στο 1,95 (ή εναλλακτικά under στο 2,00)

Καλή μας επιτυχία! Καλό απόγευμα!

Kokki.