Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ασφαλής επιλογή τα goal σήμερα...

Καλησπέρα σας! Ότι και να πω για χθες είναι πραγματικά πολύ λίγο...Όλος ο πλανήτης πήγε κουβά, ειδικά όσοι έπαιξαν το διπλό τις Σίτι, μαζί και εμείς. Όσον αφορά την Ρόμα και την Μπάγερν, απορώ πραγματικά...Πώς γίνεται ΑΥΤΗ η Ρόμα να τρώει στην έδρα της 7 goal; Το ίδιο ισχύει και για την Μπάτε Μπορίσοφ αφού έκανε την Σαχτάρ...Μπαρτσελόνα!!Αήττητη και αυτή 26 αγωνιστικές, χθες βρήκε να χάσει και σε ματς τσόντα...Πραγματικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το χθεσινό κάζο. Στα σημερινά τώρα δεν θα κάνει ανάλυση για κάθε παιχνίδι, θα πω δυο λογάκια απλά για το καθένα και στο τέλος θα προτείνω τι να παίξετε. Πάμε λοιπόν!

Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ υποδέχεται την Άρσεναλ..Την προηγούμενη αγωνιστική είχα στηρίξει την Άντερλεχτ απέναντι στην Ντόρτμουντ και με πούλησε μεγαλοπρεπώς, αποδεικνύοντας πως ναι μεν για το Βέλγιο είναι πολύ δυνατή ομάδα, σε επίπεδο Ευρώπης όμως πάει με νεκρά, όταν οι άλλοι είναι ταχύτητες μπροστά. Σκέφτομαι έτσι το διπλό της Άρσεναλ. Από την άλλη μεριά όμως, η Άρσεναλ κατεβαίνει με απουσίες πολλών παιχτών και με τον τρίτο της τερματοφύλακα για βασικό. Αν έριχνα προπό θα έπαιζα διπλό και θεός βοηθός, τώρα σκέφτομαι περισσότερο τα γκολ.


Στην Μαδρίτη η Ατλέτικο παίζει με την Μάλμε..Νομίζω πως δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι ο νικητής, όμως ο άσσος πληρώνει ελάχιστα. Καλύτερη επιλογή τα 2-3 γκολ ή το under.

Στην Τουρκία η Γαλατά παίζει με την Ντορτμουντ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα όμως το παιχνίδι. Από την μία η Γαλατά προερχόμενη από νίκη στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε το Σαβ/κυρ αλλά στην Ευρώπη δεν παρουσιάζει καλή εικόνα(1 ισοπαλία-1 ήττα), και από την άλλη η Ντορτμουντ που ενώ στην Γερμανία τα παέι επιεικώς ΧΑΛΙΑ, στην Ευρώπη παρουσιάζεται σοβαρή ομάδα με 2 νίκες. Αν νικήσει και σήμερα εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όμως δεν νικάς μέσα στην Τουρκία τόσο εύκολα. Καλύτερα να πάμε με τα πολλά γκολ.

Στην συνέχεια η Λεβερκούζεν αναμετράται με την πολύ δυνατή Ζενίτ. Αήττητη η Λεβερκούζεν εντός εδώ και δέκα αγώνες, αήττητη εκτός εδώ και 16 αγωνιστικές η Ζενίτ. Αυτό τα λέει όλα και μου αρκεί για να πω ότι δεν θα μπλέξω με σημεία αλλά θα πάω με τα γκολ. Πιθανόν το goal/goal αλλά και το over.

Σε μια άλλη ματσάρα η Λίβερπουλ συγκρούεται με την Ρέαλ Μαδρίτης και αρκετοί σκέφτονται το διπλό αφού η Λίβερπουλ δεν βλέπεται φέτος. Όμως λέω να παίξω πιο safe και να πάω στο Goal/Goal και στο over.

Λουντογκόρετς και Βασιλεία αναμετρώνται και πρώτη μου σκέψη είναι το Χ ή το διπλό μιας που η Βασιλεία θεωρώ πως έχει την ποιότητα για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Όμως πιο σίγουρη επιλογή είναι το Goal/Goal...

Στην Γαλλία η Μονακό παίζει με την Μπενφίκα με την δεύτερη να το αντιμετωπίζει σαν ζωή ή θάνατος για την Ευρώπη αφού έχει ήδη δύο ήττες και 0 βαθμούς. Δεν νομίζω να ξεφύγει ιδιαίτερα το παιχνίδι, για under το βλέπω.

Τέλος ο Ολυμπιακός παίζει στο κατάμεστο Καραϊσκάκη με την μεγάλη κυρία Γιουβέντους. Ο ολυμπιακός ξέρει τελευταία να παίζει καλύτερα με τους μεγάλους αντιπάλους και από την άλλη η Γιούβε εκτός δυσκολεύεται να νικήσει. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ όμως την Γιούβε ούτε και την άμυνα του Ολυμπιακού από την άλλη. Για ρίσκο η επιλογή στην ισοπαλία και προβλέπω over.

Τέλος σας έχω παιχνίδια και από την Βραζιλία όπου θεωρώ πως υπάρχουν δυνατά σημεία για να ποντάρεις με το ανάλογο πάντα ρίσκο.

Εν τέλει, οι προτάσεις μου για σήμερα έιναι:

ΆΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ: Over στο 1,65

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΛΜΕ: Σύνολο τερμάτων 2-3 στο 2,20

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Over στο 1,66

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΖΕΝΙΤ: Goal/Goal στο 1,57

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΡΕΑΛ: Over στο 1,53

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Goal/Goal στο 1,83 (ή με ρίσκο 2 στο 2,75)

ΜΟΝΑΚΟ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Under στο 1,57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Over στο 2,15

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: 1 στο 2,25

ΣΑΝΤΟΣ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: 1 στο 2,05

Κάντε ξεσκαρτάρισμα, παίξτε ότι γουστάρετε και καλή μας επιτυχία αγκαλιά με μπυρόνια! Καλό σας βράδυ!

Kokki.