Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Goal και....ταμείο!!!!

Καλησπέρα και σήμερα κόσμε! Την τελευταία φορά πιάσαμε πάλι (με την διακοπή του Σερβία-Αλβανία που υπολογίζεται σαν μονάδα) 3/4 οπότε με σύστημα πήγατε ταμείο! Ξέρω δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο όμως δεν βγήκαμε χαμένοι, βγάλαμε και ένα καφέ! Στα σημερινά τώρα..Επιτέλους! Τα πρωταθλήματα αρχίζουν κανονικά ξανά, μετά τους αγώνες των προκριματικών και τα διεθνή φιλικά (αγώνες που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα). Χρειάζεται όμως προσοχή, μιας που οι ομάδες θα παραταχθούν φυσικά αλλαγμένες και με άλλα δεδομένα απ ότι τις αφήσαμε, αφού οι τεχνικοί της κάθε ομάδας είχαν χρόνο να διορθώσουν τυχόν αδυναμίες κτλ. Σήμερα Παρασκευή λοιπόν, το κουπόνι έχει διάφορους αγώνες από ΄Β Γερμανίας, Ολλανδίας, Γαλλίας κτλ που οφείλω να ομολογήσω ότι μου είναι ιδιαίτερα συμπαθή πρωταθλήματα, παρόλο που είναι απρόβλεπτα και συνώνυμα του κουβά. Κλασικά και σήμερα έχω σταμπάρει ένα πλήθος από ματσάκια...Οπότε ξεκινάω να γράφω και βλέπω που θα σταματήσω :) !!! Πάμε λοιπόν:

ΟΣ-ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (2,55-3,60-2,50)

Πολύ σωστά διαβασμένο το συγκεκριμένο σετάκι. Πρόκειται για καθαρή τριπλή. Η Ος μπορεί να βρίσκεται ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας (10η θέση), ωστόσο είναι μία ομάδα που έχει μία από τις 5 καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και έχει την προϊστορία με το μέρος της στον συγκεκριμένο αγώνα (5-2-1). Από την άλλη μεριά όμως το μομέντουμ δείχνει να ευνοεί την Αϊντχόφεν η οποία είναι αήτητη στους τελευταίους 6 αγώνες (6-0) με 12-2 τέρματα. Τι να κάνεις λοιπόν εδώ: Να βασιστείς στο μομέντουμ και να παίξεις διπλό; Να βασιστείς προϊστορία και να παίξεις άσσο; Ή μήπως καλύτερα να πας στην ισοπαλία να είναι ευχαριστήμενοι και οι 2; Τίποτα από τα παραπάνω..Επιθετικές ομάδες και οι δύο, ελβετικό τυράκι η άμυνα της Ος...μυρίζει από εδώ το Goal/Goal. Επειδή όμως προφανώς δεν πληρώνει πολλά, προτιμάμε το over που δίνει λίγο παραπάνω.

Τι κρατάμε: Over στο 1,53

ΧΑΒΡΗ-ΑΝΖΕ (2,20-2,90-3,75)

Λοιπόν τις δύο συγκεκριμένες ομάδες, δεν τις εμπιστεύομαι ιδιαίτερα...Από πέρυσι. Δεν θέλω να ασχοληθώ με σημείο, αν και μου μύριζε η ισοπαλία αρκετά. Θα σκεφτώ κάτι πιο λογικό. Μέχρι τώρα έχουν 13-10 και 15-10 αντίστοιχα γκολ..Από τις καλύτερες επιθέσεις της ΄Β Γαλλίας λοιπόν. Επιπέον η Χαβρη έχει σκοράρει σε ΟΛΑ τα ματσς φέτος εντός και η Ανζέ δεν έχει σκοράρει μόλις σε ένα εκτός. Το προφανές λοιπόν...Goal/Goal ή Over.

Τι κρατάμε: Goal/Goal στο 2,00 (ή εναλλακτικά over στο 2,35)

ΝΙΟΡ-ΟΡΛΕΑΝ (1,95-3,10-4,33)

Πρόκειται για ένα σημείο που όλοι θα το παίξουν σήμερα, γι'αυτό και το φοβάμαι..Αλλά τελικά θα πάω με τους πολλούς και θα το παίξω επιλέγοντας άσσο. Γιατί; Η Νιόρ παραδοσιακά στην έδρα της είναι δυνατή...Για να καταλάβετε έχει δεχτεί φέτος μόνο ένα γκολ εκέι! Από την άλλη στιγμή η Ορλεάν όπως περιμέναμε, μετά από αρκετά καλές εμφανίσεις και με θετικές εντυπώσεις, άρχισε να ξεφουσκώνει, έχει να κερδίσει κάτι αγωνιστικές. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Νιόρ..Δεν νομίζω καν να βάλει ένα γκολ. Δίκαιος άσσος.

Τι κρατάμε: 1 στο 1,95

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ (3.20-3,25-2,25)

Λοιπόν και εδώ πέρα με τα goal θα πάμε και θα εξηγηθώ αμέσως. Η Χάιντενχάιμ, νεοφώτιστη ναι μεν αλλά πολύ δυναμική μέχρι τώρα και μαχητική, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο κάτι που αποτυπώνεται και στην βαθμολογία (5η με 15 βαθμούς και 19-12 γκολ). Από την άλλη η γνωστή σε όλους Λάουτερν βρίσκεται στην 2η θέση με 17 βαθμούς (15-11 γκολ) και είναι κλασικά φαβορί για την άνοδο. Πάντα εκτός έδρας όμως δυσκολεύεται και γιαυτό πολλές φορές την κοντράρω και βγαίνω κερδισμένος. Σε καμία περίπτωση δεν βλέπω εύκολη νίκη της σήμερα και αν έπρεπε να παίξω σημείο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, θα έλεγα δίχως δεύτερη σκέψη Χ που πληρώνει και πολύ καλά. Όμως μελετώντας προσεκτικά διαπίστωσα πως η Χάιντεχάιμ έχει ΜΟΝΟ OVER φέτος και αντίστοιχα η Λάουτερν μέχρι τώρα εκτός έδρας φέτος έχει ΜΟΝΟ Goal/Goal..Καταλαβαίνετε προφανώς ότι το Goal/Goal είναι και το πιο πιθανό σημείο να επιβεβαιωθεί. Πληρώνει στο 1,57, δεν θα μπορούσε να είναι παραπάνω. Όμως εγώ προσωπικά θα διαλέξω για περισσότερο ρίσκο το Over που πληρώνει πολύ καλύτερα στο 1,95!

Τι κρατάμε: Over στο 1,95

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ (2,00-3,30-3,80)

Η γνωστή μας Μπόχουμ, ομάδα φύσει επιθετική (17-13 απολογισμός εώς τώρα σε γκολ) με πολλά over και πολλά Goal/Goal στην έδρα της ψάχνει την πρώτη νίκη στην έδρα της όπου μέχρι τώρα μετράει 5 ισοπαλίες!!! Από την άλλη η Ντάρμσταντ παράγει και αυτή επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι ένα βαθμό πιο πάνω από την Μπόχουμ και κανείς φίλαθλος της φέτος δεν θα περίμενε καλύτερο ξεκίνημα...Όμως τι διάολο; Νομίζω πώς ήρθε η ώρα η Μπόχουμ να νικήσει για πρώτη φορά. Εάν δεν το κάνει και σήμερα, πότε θα το κάνει; Προφανώς και το ματσάκι επίσης θα πάει ΣΙΓΟΥΡΑ Goal/Goal, θα το βρείτε στο ικανοποιητικό 1,72. Και το over επίσης πιθανό στην λογική ότι το παιχνίδια θα ξεκινήσει από το 1-1..

Τι κρατάμε: 1 στο 2,00 ( ή over στο 1,95)

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ (2,20-3,30-3,30)

Για να πω την αλήθεια αυτό το παιχνίδι, αποφάσισα τελευταία στιγμή να το βάλω στις επιλογές μου. Και σαν συμβουλή θα συνιστούσα να είναι και εσάς η τελευταία σας επιλογή για παίξιμο, εκτός και αν βλέπετε και εσείς αυτά που θα γράψω παρακάτω. Η Γρανάδα ενώ είχε ξεκινήσει αρκετά δυναμικά (πράγμα που δεν το περίμενα), έχει κάνει μια κοιλιά, εδώ και τρεις αγωνιστικές χάνει συνέχεια. Από την άλλη η Βαγιεκάνο θεωρώ προσωπικά πως έχει καλύτερη ομάδα από την Γρανάδα, παίζει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Και η προϊστορία που πάντα την λογαριάζω είναι ελαφρώς μαζί της (1-1-2). Όμως περιμένω μετά και την διακοπή, την αντίδραση της Γρανάδα. Για σημείο δεν συζητώ καν και προφανώς δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Γρανάδα. Νομίζω πως το παιχνίδι ισορροπεί ελαφρώς μεταξύ over και under γι'αυτό και θα αγοράσω το σύνολο τερμάτων "2-3", που προέκυψε και στα τελευταία 5 μεταξύ τους. Πληρώνει ικανοποιητικά για μένα στο 1,95.

Τι κρατάμε: Σύνολο τερμάτων "2-3" στο 1,95

Αυτά για μένα σήμερα. Είναι 6 ματσάκια, μην ξεχνάτε να παίζετε με σύστημα όμως ΠΑΝΤΑ (πχ 3/4 ή 3-4-5 ή και μικρές δυαδούλες). Αν πάλι παίζετε παρολί να παίζετε λίγα λεφτά, πχ ένα καφέ όπως λέω εγώ. Είχα και άλλες επιλογές σήμερα στο μυαλό μου όπως την Λιντς στο Χ2 , τον άσσο της Χαμίλτον, το goal/goal της Παρί, τον άσσο της Φόλενταμ και της Νυρεμβέργης, όμως δεν μπήκαν στις επιλογές μου. Στις τελικές επιλογές για να ποντάρω χρήματα. Αν τυχόν είστε σε δίλημμα σχετικά με τους αγώνες ή θέλετε κάποια παραπάνω γνώμη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και με e-mail στο blog μας. Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε και το φιλικό site http://www.betsecret.net/ για επιπλέον ιδέες. Καλό σας απόγευμα και καλά κέρδη! Θα τα πούμε πάλι αύριο.

Kokki.