Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η Σάλκε αποτελεί στήριγμα...

Βροχερές και χειμωνιάτικες καλησπέρες!!! Χθες ήταν μια μέτρια στοιχηματικά μέρα, αφού πέρασαν 2 στις 4 προτάσεις μας.. Βέβαια επιβεβαιώθηκαν μέσα στο κείμενο που είχε προηγηθεί τόσο ο άσσος του ΟΦΗ και το under του όσο και το over στο αμερικάνικο..Ελπίζω κάποιοι να τα παίξατε και σε συνδυασμό με τα άλλα 2 παιχνίδια να πήγατε ταμείο!!! Σήμερα ανοίγει η αυλαία του τριήμερου κουπονιού και έχω διάφορα παιχνίδια σταμπάρει για τα οποία θα πω δυο λογάκια περιεκτικά για το καθένα...Πάμε λοιπόν:
Στην Β΄ Γερμανίας στα παινχίδια Καρλσρούη-Σαντχάουζεν και Φορτούνα Ντισελντ.-Ινγκολσταντ περιμένω σφιχτές άμυνες και επιθετική δυστοκία, under λογικά και τα δύο.

Στην Δανία η πρωτοπόρος Μίντιλαντ παίζει με την δυναμική Νόρτζελαντ και περιμένω...πολλά goal!!! Στο over λοιπόν εδώ.

Στην Τουρκία περιμένω την Γαλατά να αντιδράσει επιτέλους και να νικήσει σήμερα. Αν και η σημερινή αντίπαλος Κασιμπάσα μόνο εύκολη που δεν είναι... Τις προηγούμενες 2 φορές η Γαλατά με πήγε κουβά, σήμερα όμως θα την στηρίξω ξανά για τρίτη φορά και περιμένω νίκη της. Καλή περίπτωση και το over.

Στην Β΄ Γαλλίας η Κλερμόν παίζει με την Νιμ και τα στατιστικά σχεδόν σε όλα τα παινχίδια τους λένε λίγα goal, άρα και under. Δεν νομίζω να σπάσει αυτό το στατιστικό σήμερα. Η Τρουά μετά την νίκη της στο ντέρμπι απέναντι στην Ντιζόν, βρίσκεται στην δεύτερη θέση και θα ήταν βλακεία μεγάλη να χάσει βαθμούς στο παιχνίδι με την νεοφώτιστη Ορλεάν σήμερα που πάει κατά διάολου. Άσσος εδώ. Η Χάβρη παίζει με την Άρλ και αν υπολογίσω την δυναμική της Χάβρης στα εντός έδρας παινχίδια της σε συνδυασμό με την Άρλ που την τρίτη έπαιξε παιχνίδι για το κύπελλο 120 λεπτά (παράταση δηλαδή), βλέπω πεντακάθαρο άσσο, αλλά ίσως προτιμήσω και το over.

Στην Β΄ Ολλανδίας οι νέοι της Αιντχόφεν παίζουν με την αντίστοιχη ομάδα νέων του Άγιαξ....Θεωρώ τους νέους της Αινχόφων πιο καλή ομάδα, ωστόσο βλέπω και εδώ πολλά goal , πέρα από τον άσσο.

Στο Βέλγιο στο παιχνίδι Ζούλτε Βαρεγκεμ-Γκενκ η αρχική μου σκέψη ήταν το διπλό, μιας που η Γκενκ προέρχεται από ένα αήττητο σερί, όμως δεν εντυπωσιάζει γενικότερα παρόλα αυτά και σε συνδυασμό με την ανάγκη της Ζούλτε για βαθμούς περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και...over και εδώ!!

Στην Γαλλία η Μονακό υποδέχεται την Ρεμς..Αλίμονο αν η Μονακό θέλει να πρωταγωνιστήσει και δεν μπορεί να νικήσει την αδύναμη γενικά και ακόμα περισσότερο αδύναμη εκτός Ρέμς...Προπατζίδικος άσσος.

Στην Γερμανία η Σάλκε παίζει με την Άουγκσμπουργκ και για εμένα αυτό το παιχνίδι είναι ο πιο δύνατός και πιο καλοπληρωμένος άσσος του κουπονιού. Η Σάλκε με τον Ντι Ματέο προπονητή σφίγγει καλά την άμυνα που είχε θέμα τεράστιο, ενώ δυναμική παραμένει η επίθεση της ούτως η άλλως. Στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω θα παίρνει συνεχώς καλά αποτελέσματα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Σήμερα αντιμετωπίζει την μαχητική και αξιόλογη, πλην αδύναμης όμως εκτός έδρας Αόυγκσμπουργκ. Ο άσσος για εμένα της Σάλκε αποτελεί στήριγμα.

Στην Β΄Αγγλίας περιμένω την Άκρινγκτον που έχει την παράδοση με το μέρος της να νικήσει την ασταθή Μόρκαμ.

Στην Πορτογαλία στο ματς Μπενφίκα-Ρίο Άβε, δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για άσσο και μια καλή περίπτωση over.

Τέλος στην Χιλή σε μία ματσάρα, σε ένα μεγάλο derby , βλέπω την Σαντιάγκο Γούοντερερς να νικάει την Ο Χίγκινς, αλλά πιο ασφαλής επιλογή πάλι εδώ πιστεύω πως είναι τα πολλά τέρματα.

Οπότε κάνοντας ένα μικρό ρεζουμέ, έχουμε για σήμερα τις παρακάτω προτάσεις:

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ: Under στο 1,75

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Under στο 1,75

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Over στο 1,70

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ: 1 στο 1,72 (ή εναλλακτικά over στο 1,72)

ΚΛΕΡΜΟΝ-ΝΙΜ: Under στο 1,61

ΤΡΟΥΑ-ΟΡΛΕΑΝ: 1 στο 1,72

ΧΑΒΡΗ-ΑΡΛ: 1 sto 1,85 (ή εναλλακτικά καλύτερα πληρώνει το Over στο 2,15)

ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ: 1 στο 1,57 (ή over στο 1,44)

ΜΟΝΑΚΟ-ΡΕΜΣ: 1 στο 1,44

ΣΑΛΚΕ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 στο 1,90

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΟΡΚΑΜ: 1 στο 2,25

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ: 1 στο 1,25 (ή εναλλακτικά Over στο 1,72)

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ-Ο ΧΙΓΚΙΝΣ: Over στο 1,95

Διαλέγετε ότι σας αρέσει και παίζετε πάντα με σύστημα!!!!! Καλό απόγευμα και καλό Σαβ/Κυρ να έχουμε....Θα τα πούμε αύριο!!

Kokki.