Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ελπίζοντας στο ρεφάρισμα...

Καλησπέρες! Χθες για 2η συνεχόμενη μέρα πήγαμε κουβά, επιβεβαιώνοντας τον φόβο μου πως η διακοπή των πρωταθλημάτων άλλαξε πολύ τις εικόνες των ομάδων, επηρέασε φόρμα κτλ...Θα έπρεπε σήμερα να απέχουμε; Τελικά μου ήταν δύσκολο, γι'αυτό και αποφάσισα και σήμερα να ασχοληθώ, αυτή την φορά παίζοντας σε πιο ασφαλή επίπεδα με λιγότερο ρίσκο από τις άλλες φορές. Ούτε σήμερα θα προλάβω να γράψω αναλυτικά για κάθε ματς, απλά θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο συνοπτικός και περιεκτικός μπορώ σε λίγες γραμμές...Ούτως η άλλως πάλι θα προτείνω αρκετά ματσάκια, δεν θα μπορούσα να γράψω για το καθένα ξεχωριστά.

Στην Γερμανία η Πάντερμπορν παίζει με την Άιντραχτ. και οι δύο ομάδες (πλην ενός αγώνα για την καθεμία) έχουν σκοράρει σε κάθε παιχνίδι, λογικό το goal/goal. Στο άλλο παιχνίδι του Αμβούργου με την Χόφενχαιμ σκεφτόμουν πολύ έντονα το διπλό, όμως και εκεί πέρα βλέπω το παιχνίδι να ισορροπεί μεταξύ under και over..Πιο πολύ προς το over κλείνω, αλλά τελικά θα απέχω. 

Στην Ιταλία Βερόνα και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε ένα ματς στο οποίο πιστεύω μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και σαφώς να πάει και over. Στην ΄Β Ιταλίας το ματς της Μπάρι με την Αβελίνο συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, το γήπεδο γεμάτο και sold out παιχνίδι και υπάρχει τεράστιο μίσος μεταξύ τους, ειδικά μετά τον Αύγουστο το μίσος αυξήθηκε ακόμα περισσότερο αφού η Αβελίνο νίκησε σε επεισοδιακό παιχνίδι για το κύπελλο με 2-1. Ευκαιρία για ρεβάνς για την Μπάρι σήμερα.

Στην Ισπανία η Βαλένθια θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα την Λα Κορούνια...Εκτός και αν κοιμηθεί ο Θεός. Με νίκη της σήμερα η Βαλένθια σκαρφαλώνει πάλι στην 2η θέση της βαθμολογίας. Αποδεκτό οριακά και το διπλό της Σεβίλλης μέσα στην αδύναμη Έλτσε, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κάτι τέτοια παιχνίδια τα καθαρίζει.

Στην Τουρκία η Μπεσίκτας θα κερδίσει σήμερα για να βρεθεί πάλι στην πρώτη θέση, ενώ αντίστοιχα η Τραμπζονσπορ θα κερδίσει και αυτή, ο προπονητής της είναι με την πλάτη στον τοίχο και η αντίπαλη ομάδα είναι στα μέτρα της άνετα.

Στην Γαλλία η Μπορντό νομίζω θα κερδίσει και επίσης θα πόνταρα "σύνολο τερμάτων 2-3"...

Στο Βέλγιο η Λόκερεν παίζει με την Κλαμπ Μπριζ, ο ορισμός του ντέρμπι για μένα. Έχει αξία να ποντάρεις στο διπλό, όμως σήμερα θα απέχω και από αυτό, δεν θέλω να ρισκάρω τόσο πολύ όπως είπα στην αρχή. Η Γκενκ αντίστοιχα νομίζω ότι μπορεί να νικήσει την Βεστερλό και ο άσσος που μου δίνει μου κάνει. Τέλος στην Δανία η Μπρόντμπι έχει δείξει πιστεύω ότι αρχίζει να πατάει καλά σήμερα και προφανώς στηρίζω άσσο ή "σύνολο τερμάτων 2-3", ενώ στην ΄Β Νορβηγίας έχει αξία το διπλό της Ράνχαϊμ που θέλει οπωσδήποτε νίκη για να παραμείνει στην 6άδα, απέναντι στην αδιάφορη Χοντ που έχει σωθεί, ενώ στατιστικά Χόνεφος και Στρόμεν μεταξύ τους επιβεβαιώνουν το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Οπότε αρθροιστικά συνολικά για σήμερα έχουμε :

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Goal/Goal στο 1,53

ΒΕΡΟΝΑ-ΜΙΛΑΝ: Goal/Goal στο 1,61

ΜΠΑΡΙ-ΑΒΕΛΙΝΟ: 1 στο 2,15

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2 στο 1,80

ΕΛΤΣΕ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 2 στο 1,90

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ: 1 στο 1,61

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ: 1 στο 1,57

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΚΑΕΝ: σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1,95

ΓΚΕΝΚ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ: 1 στο 1,60

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΒΕΣΤΣΑΕΛΕΝΤ: 1 στο 1,61 (σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1,95, η Μπρόντμπι σε όλα τα εντός έδρας ματς έχει φέρει 2-3 τέρματα!!!)

ΧΟΝΤ-ΡΑΝΧΑΪΜ: 2 στο 2,50 (το σημείο της ημέρας με το μεγαλύτερο ρίσκο,άρα προς αποφυγή κατ'εμέ!!!!)

ΧΟΝΕΦΟΣ-ΣΤΡΟΜΕΝ: Goal/Goal στο 1,50

Καλή επιτυχία μας!!

Kokki.