Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Διπλό της Μπάγερν σήμερα; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!!!!

Καλησπέρα σας! Ύστερα από το ταμείο που πήγαμε την Κυριακή και ρεφάραμε και με το παραπάνω τις δύο προηγούμενες καταστροφικές ημέρες, έχουμε και πάλι Champions League σήμερα, που αγαπάμε όλοι πάρα πολύ! Την προσοχή συγκεντρώνει φυσικά σήμερα η ματσάρα Ρόμα-Μπάγερν Μονάχου!!! Αναμένω ένα καυτό ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες...Γενικότερα σήμερα στην φάση που βρίσκονται οι όμιλοι, τα περισσότερα παιχνίδια κινούνται σε λεπτές ισορροπίες πράγμα το οποίο δύσκολεύει γενικότερα τις προβλέψεις..Επομένως χαλαρό ποντάρισμα σήμερα και μπυρίτσα..!!! Πάμε να δούμε τι έχουμε λοιπόν σήμερα:

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (5,50-4,10-1,66)

Παιχνίδι στο οποίο έχουν ποντάρει ήδη πάρα πολλοί στο διπλό της Σίτι. Πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια σε αυτό τον όμιλο τα προκαθορισμένα φαβορί ήταν αδιαμφισβήτητα η Μπάγερν και η Σίτι. Έλα όμως που τώρα δεν είχαν υπολογίσει την Ρόμα, η οποία είναι στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς και η Σίτι με 1 στην τρίτη θέση και χωρίς καμία νίκη! Σε αυτή την αγωνιστική παίζει με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα και στην επόμενη πάλι με την ίδια στην Αγγλία..Θα πρέπει να πάρει το μέγιστο των βαθμών δηλαδή από την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου γιατί στην συνέχεια έχει και το ματς με την Μπάγερν που φυσικά καθόλου εύκολο δεν θα είναι, όπως και το παιχνίδι άλλωστε μετά στην Ρώμη. Επίσης πάει με ανεβασμένο φουλ ηθικό μετά την τεσσάρα στην Τότεναμ. Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ μπορεί στην Ρωσία να μετράει σαν ομάδα, στην Ευρώπη όμως μέχρι τώρα δεν τα πάει καλά. Δεν είναι κακή ομάδα η ΤΣΣΚΑ. Ίσα ίσα που και αξιόλογη είναι και φιλότιμη και παλεύει το κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους.. Απλά οι άλλες ομάδες στον όμιλο είναι πολύ καλύτερες..Μην ξεχνάτε ότι έχει  για αντιπάλους τις πρωταθλήτριες Αγγλίας και Γερμανίας και την 2η της Ιταλίας. Πιστεύω πως θα ζοριστεί γενικά σήμερα η Σίτι, αφού θα κλείσει τους χώρους η ΤΣΣΚΑ, όμως λόγω συνολικής διαφοράς ποιότητας θα έρθει το διπλό. Το οποίο διπλό όμως να σημειώσω ότι είναι ελάχιστο, θα έπρεπε να βρίσκεται στο 1,80+ .Εκανα και σκέψεις για under που πληρώνει 2,05 (προκλητικότατο) ή under και διπλό που πληρώνει 4,00.

Τι κρατάμε: 2 στο 1,66 (εναλλακτικά under στο 2,05 ή under και διπλό στο 4,00)

ΣΑΛΚΕ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. (1,95-3,60-4,33)

Μόνο εύκολο δεν είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σάλκε και Σπόρτινγκ στην ουσία θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση κάτω από την Τσέλσι, αφού θεωρώ πως η Μάριμπορ δεν θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτό λοιπόν το γνωρίζουν οι σημερινοί δύο αντίπαλοι. Η Σάλκε στην επόμενη αγωνιστική πάει Πορτογαλία και μετά υποδέχεται Τσέλσι. Το οποίο χοντρά χοντρά σημαίνει ότι σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να νικήσει γιατί αν δεν το κάνει σήμερα μέσα στην έδρα της, προφανώς και θα δυσκολευτεί πολύ περισσότερο στην έδρα της Σπόρτινγκ που και η Τσέλσι πέρασε μόλις με 0-1. Όπως άλλωστε και δεν πρόκειται να νικήσει την Τσέλσι. Αρα βάσει αυτών των σκέψεων πρέπει να κερδίσει σήμερα. Από την άλλη βέβαια η Σπόρτινγκ είναι λιοντάρι..Δεν μπορείς να μην την υπολογίσεις, ειδικά μετά το 1-3 που έφερε μέσα στην Πόρτο! Ψυχολογία στα ύψη! Να σημειώσουμε επίσης πως η Σάλκε έχει νέο προπονητή τον Ντι Ματέο. σημαντικό και αυτό για την Σάλκε..Τώρα έκανα σκέψεις για under ή over ή goal/goal..Όμως δεν κατάφερα να καταλήξω κάπου...Θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεφύγει το παιχνίδι από τα 2-3 goal.. Εν τέλει καταλήγω στον άσσο.

Τι κρατάμε: 1 στο 1,95 (ή εναλλακτικά 2-3 goal στο 1,95)

ΡΟΜΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (4,20-3,80-1,90)

Όπως είπα και παραπάνω το πιο ωραίο παιχνίδι σήμερα! Υπάρχει έντονος φαβορητισμός υπέρ της Μπάγερν κάτι για το οποίο εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ. Αναμφίβολα το σετάκι δεν είναι σωστά διαβασμένο, κάτι το οποίο βέβαια εξυπηρετεί τους δικούς μου σκοπούς. Δεν είναι δυνατόν να μου δίνουν την Μπάγερν διπλό 1,90 μέσα σε αυτή την Ρόμα και από την άλλη αύριο να δίνουν διπλό της Γιούβε αύριο μέσα στον Ολυμπιακό στο 2,10...Καταλαβαίνετε τι εννοώ, χωρίς φυσικά να παρεξηγηθώ. Πάμε να κάνουμε μια μικρή ανάλυση. Η Ρόμα φέτος είναι σοβαρή, έχει ομαδάρα και επίθεση που βγάζει φωτιές. Είναι η χαρά του κάθε ποδοσφαιρόφιλου να την βλέπει. Εντός έδρας έχει σκοράρει σχεδόν πάντα στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Αρκετά συχνά φέρνει επίσης προφανώς over στην έδρα της και Goal/Goal..Το παιχνίδι είναι sold out και οι παίκτες της Ρόμα θα έχουν την στήριξη 70.000 οπαδών της!!!!! Επίσης στην επόμενη αγωνιστική πάει στο Μόναχο, οπότε αν χάσει σήμερα, χάνει-κατ'εμέ- και την πρόκριση στην επόμενη φάση...Από την άλλη μεριά σαφώς έχουμε την τιτανοτεράστια Μπάγερν η οποία αν δεν απατώμαι έχει να δεχτεί goal για παραπάνω από δύο μήνες. Και στην Γερμανία φυσικά σαρώνει, πχ νίκησε το Σάββατο με το σαρωτικό 6-0 την Βέρντερ. Βέβαια όμως η Ρόμα δεν είναι Βέρντερ...Από την άλλη μεριά βέβαια στατιστικά η Μπάγερν, για πάρα πολλές αναμετρήσεις έχει να μείνει άσφαιρη. Σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. Ο φαβορητισμός της Μπάγερν πηγάζει περισσότερο από το ότι δεν έχει φάει ακόμα ακόμα goal σε πόσες αγωνιστικές. Αλλα μήπως και η Μπάρτσα και η Γιούβε αήττητες δεν ήταν και έχασαν στο Ch.League από την Παρί και την Ατλέτικο αντίστοιχα; Που ήταν και πιο αδύναμες σε σχέση με πέρυσι. Πλασματικό για μένα το διπλό της Μπάγερν. Γι'αυτό με τα πολλά, πάω να πάρω την καραμπίνα μου και να ρίξω τουφεκιά στον άσσο της Ρόμα! Βέβαια όσοι δεν θέλετε να έρθετε για κυνήγι και θέλετε κάτι πιο ασφαλές, θα πρότεινα Goal/Goal ή ισοπαλία που θα έκανε ίσως και στους δύο!

Τι κρατάμε: Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ 1 στο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ 4,20 (ή εναλλακτικά Goal/Goal στο 1,72 ή διπλή ευκαιρία 1Χ  στο 1,95)



ΠΟΡΤΟ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (1,72-3,80-5,50)

Φαβορί σαφέστατα εδώ η Πόρτο..Αλλά στο 1,72; Θα μου πει κανείς και πολύ σου δίνει, όταν η Μπιλμπάο εδώ και 8 αγωνιστικές (εντός πρωταθλήματος και Ευρώπης) δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης. Εγώ όμως επιμένω πως έπρεπε να είναι λίγο παραπάνω ο άσσος, γύρω στο 1,85. Πάμε τώρα να δούμε τις ομάδες ανάποδα. Η Μπιλμπάο δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περισυνή Μπιλμπάο...Έχει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα δέχεται συχνά γκολ, γιαυτό και τα αρνητικά αποτελέσματα. Και το Σαβ/Κυρ δεν έπαιξε άσχημα με την πολύ καλή έως τώρα Θέλτα στην Ισπανία, παρά την τελική ισοπαλία. Φοβάμαι ενδεχόμενο ξύπνημα της σε κάποια στιγμή μιας που και παίχτες/Βαλβέρδε είναι με την πλάτη στον τοίχο. Από την άλλη μεριά όπως η Πόρτο έχασε για το κύπελλο με 1-3 εντός από την μισητή Σπόρτινγκ..Αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά, αφού δεν έχουν και την καλύτερη ψυχολογία, μπορεί όμως και να λειτουργήσει θετικά και να ξεσπάσουν...Αν σκεφτώ μάλιστα πως στους επόμενους 2 αγώνες βγαίνουν εκτός έδρας με Μπιλμπάο και Μπάτε, σήμερα πρέπει να νικήσουν για να μην παίξουν με την φωτιά στο τέλος. Εύκολα ή δύσκολα άσσος.

Τι κρατάμε: 1 στο 1,72

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ(4,20-3,40-2,05)

Αδιαφιλονίκητο φαβορί και εδώ η Σαχτάρ. Η Σαχτάρ όμως ναι μεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη, είναι δυνατή ομάδα, όμως δεν είναι και η ομάδα των περασμένων χρόνων...Όχι βέβαια ότι τώρα, έχω να πω κάτι αρνητικό γι'αυτήν την ομάδα..Για την Μπάτε θα μιλήσω περισσότερο. Είναι μία ομάδα την οποία όλοι την είχαν υποτιμήσει στην αρχή ίσως και τώρα-αν δει κάποιος τις αποδόσεις- κάνουν το ίδιο. Οι παίχτες της Μπάτε, είναι ας μου επιτραπεί η έκφραση "σκυλιά", τα δίνουν όλα και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι είναι για 26 αγωνιστικές αήττητοι εκεί μέσα για το πρωτάθλημα όπως και στη Ευρώπη, ξεκινώντας από την φάση των προκριματικών. Γνωρίζουν την δύναμη της έδρας τους, από την οποία αντλούν ενέργεια και μαχητικότητα και από τους φιλάθλους τους, σήμερα θα είναι ηφαίστειο και κατάμεστο το γήπεδο και με δεδομένο ότι στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια τα 2 είναι στην έδρα τους θα παλέψουν για την νίκη. Γι'αυτό λέω και εγώ να βγάλω πάλι την καραμπίνα μου..Τέτοιες ευκαιρίες δεν είναι να πάνε χαμένες...

Τι κρατάμε: 1 στο 4,20 (ή για λιγότερο ρίσκο 1Χ στο 1,80).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουν αξία για μένα..Ο άσσος της Τσέλσι και της Μάριμπορ πληρώνουν...τίποτα...Όπως και τα over τους..Δικαιολογημένα βέβαια. Ενώ τέλος πιστεύω πως ο ΑΠΟΕΛ παρά την αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλει δεν θα μπορέσει να νικήσει την Παρί..Σε αυτό το παιχνίδι βλέπω διπλό και Goal/Goal μιας που πιστεύω πως οι Κύπριοι θα μπορέσουν να σκοράρουν έστω μια φορά (2,10 η απόδοση).

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!! Θα γίνω γραφικός, όμως ξαναλέω πάντα να παίζετε με σύστημα...Πχ παραπάνω έχω προτείνει 5 αγώνες. Μπορείτε να παίξετε μια τριάδα ή τετράδα με σύστημα. Ή πχ τα ματς καραμπίνα να τα παίξετε μονά ή μαζί!!! Όπως και να έχει σήμερα όλες οι επιλογές μας είναι κάτι παραπάνω από ΡΙΣΚΑΔΟΡΙΚΕΣ. Όσοι κυνηγάτε την τύχη και σας αρέσει το ρίσκο, ακολουθήστε, αλλιώς καλύτερα να απέχετε. Καλή μας επιτυχία και να έχουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά!

Kokki.