Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Θα στρώσει;

Έφτασαν στο τέλος τους επιτέλους τα διεθνή ματς, αγώνες που δε φημίζονται για το στοιχηματικό τους ενδιαφέρον λόγω έλλειψης στατιστικών, εκτός και αν κάποιος κυνηγάει τις εκπλήξεις, που ήταν αρκετές. Επιστροφή στα κατα τόπους πρωταθλήματα, λοιπόν, με πολύ προσοχή, καθώς η ανάπαυλα επηρεάζει σίγουρα τη φόρμα των ομάδων, αλλά και παικτών ατομικά. Για σήμερα Σάββατο, έχουμε αρκετή ποικιλία και θα ξεκινήσουμε με 4 ματς από την αγαπημένη Αγγλία. Έχουμε, λοιπόν:

Έβερτον - Άστον Βίλλα : Χ2 στο 2,60
Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ : 2 στο 2,40
Γέοβιλ - Σουίντον : 2 στο 2,30
Ίπσουιτς - Μπλάκμπερν : 1 στο 2,15

Οι παραπάνω προτάσεις μπορούν ασφαλώς να επιλεγούν και μονές, είτε σε ένα ωραίο σύστημα Yankee (ή κάποιο 3/4 για όσους παίζουν στον ΟΠΑΠ) για αύξηση του κέρδους (ενδεικτικά 11 ευρώ στο Yankee επιστρέφουν 116.78 και 9 ευρώ στο 3/4 επιστρέφουν 150) και παράλληλη κάλυψη. Να πούμε ότι οι προβλέψεις γίνονται πάντα με βάση τα στατιστικά και τη φόρμα των ομάδων, αλλά όπως είπαμε παραπάνω, η παύση μπορεί να επηρεάσει το σερί αρκετών ομάδων. Η Σουίντον, π.χ. μπορεί να προχωράει ακάθεκτη και σε συνδυασμό με την παραπαίουσα φόρμα της Γέοβιλ που αγγίζει το 34% το διπλό να αποτελεί value bet, όμως τα στραβοπατήματα είναι πάντα μέσα στην ομορφιά του ποδοσφαίρου. Έτσι, για αυτούς που αποφεύγουν τα σημεία, προσφέρουμε και μερικές επιλογές για γκολ. Έχουμε, λοιπόν:

Σέφιλντ - Γουότφορντ : Under στο 2
Μπέρι - Πόρτσμουθ : Under στο 1,80
Μαλίν - Άντερλεχτ : Over στο 1,70
Χάρτλπουλ - Λούτον : Under στο 1,72

Για όσους, τώρα, επιθυμούν να παίξουν με το ελάχιστο ρίσκο, προσφέρουμε μια δυάδα για να διπλασιάσετε και σήμερα την κάβα σας:

Newtown - Connah's Quay : Οver στο 1,40              
Molde - Haugesund : 1 στο 1,36                         

Τέλος, επειδή αυτό το ματς μας έχει ιντριγκάρει πολύ, προσφέρουμε μια καραμπίνα για να γίνει πιο απολαυστική η παρακολούθηση του αγώνα:

Έβερτον - Άστον Βίλλα : 2 & Οver στο 10