Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τελευταία ευκαιρία για Τουρκία...

Καλησπέρα κόσμε! Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα ευχάριστο νέο! Από αύριο θα ξεκινήσει και επίσημα μια "συνεργασία" με το έμπιστο και φιλικό site http://www.betsecret.net/ , το οποίο ανήκει σε συνεργάτη εκτός του δικού μας blog και κυρίως καλού μου φίλου. Πρόκειται για site που μετράει 6 χρόνια επιτυχούς  στοιχηματικής παρουσίας. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και κάπως έτσι αυξάνετε και τις πιθανότητες σας να κερδίσετε! Θα μπορείτε να μπαίνετε στο αντίστοιχο site και να παίρνετε και από εκεί στοιχηματικές προτάσεις/γνώμες που θα έχουν πάντα ως γνώμονα το κέρδος!
Στα άλλα τώρα, χθες ήταν μια καλή μέρα, αφού πέρασαν 4/6 συνολικά προτάσεις μας και κόσμος που μας ακολούθησε πήγε ταμείο! Κάτι το οποίο χαροποιεί εμένα και τους συνεργάτες μου φυσικά! Σήμερα δεν είχα σκοπό να γράψω, ωστόσο κοιτώντας το κουπόνι, δεν μπόρεσα να κρατηθώ και σημείωσα κάποια ματσάκια τα οποία πιστεύω πως έχουν αξία...Πάμε να τα δούμε!

Υ.Γ Και τα σημερινά ματσάκια εμπεριέχουν αρκετά το στοιχείο του κινδύνου και ΤΟΥ ΡΙΣΚΟΥ!!!!! Να το λάβετε υπόψιν. 

ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-ΒΕΛΓΙΟ (3,75-3,40-2,15)

Η Βοσνία έχει μία αξιόλογη ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι, αλλά σαφώς δεν είναι...Βέλγιο!! Πήρε τον πρώτο βαθμό της την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Ουαλία και σήμερα σαφώς θα θέλει μέσα στην έδρα της να νικήσει και το Βέλγιο. Δεν θα πάω όμως με αυτό που θέλει να γίνει και αυτό που πρέπει να κάνει (να εκμεταλλευτεί δηλαδή την έδρα της), αλλά με το τι λέει η λογική. Η λογική λέει λοιπόν ότι το Βέλγιο (κατά την προσωπική μου άποψη) όταν τελειώσει αυτός ο όμιλος θα είναι πρώτο στον όμιλο του, γιατί απλούστατα διαθέτει την καλύτερη ομάδα. Και μιας που βλέπει μπροστά του αυτή την στιγμή την Ουαλία (με ένα παιχνίδι περισσότερο) αλλά και τις άλλες ομάδες σχετικά κοντά της, θα πρέπει σήμερα να νικήσει και να πάρει κεφάλι. Και μία επιπλέον πληροφορία..Στην προϊστορία έχει 3 νίκες το Βέλγιο και 1 η Βοσνία. Εδώ νικούσε το Βέλγιο λοιπόν όταν δεν είχε τόσο καλή ομάδα, δεν θα κερδίσει σήμερα που έχει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών (βλέπε παίχτες όπως Κουρτουά, Λόμπαρτς, Φελαϊνί, Αζάρ, Μέρτενς ,Λουκάκου κτλ). Επομένως εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το διπλό! Η Βοσνία θα κοιτάξει από εκεί και πέρα να εξουδετερώσει τους άλλους αντιπάλους στην έδρα της που είναι και πολύ πιο εφικτό. Έκανα και κάποιες σκέψεις για under μιας που η Βοσνία δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα και έχει επιθετικές αρετές, άρα το ματσάκι μπορεί να ξεκινήσει από το 1-1 και να γίνει over και νίκη του Βελγίου. Όμως λέω να το αφήσω το τόσο ρίσκο και να προτείνω καθαρό διπλό που πληρώνει ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ή Goal/Goal στο 1,83.

Τι κρατάμε: 2 στο 2,15 (ή Goal/Goal στο 1,83)

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ (6,25-3,75-1,66)

Λοιπόν αν κοιτάξω πρόσφατη προϊστορία την οποία πάντα την σέβομαι, θα δούμε πως η Λετονία είναι μία ομάδα που στο παρελθόν έχει δυσκολέψει αρκετά την Τουρκία (πχ σε φιλικό επίπεδο πέρυσι μέσα στην Τουρκία είχαν φέρει 3-3). Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να δω την ανάγκη της Τουρκίας σήμερα για νίκη! Την θέλει πάση θυσία! Έχει ήδη 2 ήττες και τέρματα 1-5. Ένα βήμα πριν από τον γκρεμό είναι. Όταν έχεις στον όμιλο σου την Ολλανδία που είναι σίγουρα η μία ομάδα που θα προκριθεί από τον όμιλο και βλέπεις επίσης Ισλανδία και Τσεχία 6 βαθμούς μπροστά σου, είναι προφανές ότι αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης οι Τούρκοι θα πρέπει να κερδίσουν απόψε! Αν και γενικότερα μέχρι τώρα δεν με εμπνέει αυτή ομάδα, είναι αναξιόπιστη, θα την στηρίξω. Αν δεν κερδίσει απόψε αυτή χάνει κατά πάσα πιθανότητα την πρόκριση και εμείς το δελτίο μας. Βλέπω ένα σκορ γύρω στο 1-2. Που σημαίνει ότι οι Λετονοί θα βάλουν ένα γκολ, αν σκεφτώ ότι το προηγούμενο ματσάκι ήταν το πρώτο που δεν σκόραραν μετά απο 10. Άρα κάνω τις ίδιες ακριβώς σκέψεις με το μας Βοσνία-Βέλγιο..Το over πληρώνει πολύ καλά στο 2,25, αουτσάιντερ.

Τι κρατάμε: 2 στο 1,66 (ή Goal/Goal στο καλοπληρωμένο 2,20 ή over στο 2,15)

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΤΣΕΧΙΑ (7.50-4,40-1,50)

Για το συγκεκριμένο ματς είμαι αρκετά επ
ιφυλακτικός. Νομίζω πως φαβορί ναι μεν είναι η Τσεχία αλλά δεν θα παίξω στο 1,50. Αν και λογικά θα νικήσει και θα επιβεβαιωθεί. Θα προτιμήσω να πάω στο under στην λογική ότι το Καζακστάν δεν σκοράρει εύκολα και προσδοκώ επίσης η Τσεχία στα δύο γκολάκια να πάει με σβηστές μηχανές. Το φοβάμαι πολύ βέβαια γιατί το ματς μπορεί να πάει και 1-2 ή 0-3 που πάει over (2,5) και πληρώνει 2,07. Όμως πιο πολύ κλείνω στο under και αυτό θα αγοράσω. Μου κάνει.

Τι κρατάμε: Under στο 1,72.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-OΛΛΑΝΔΙΑ (6,50-4,20-1,57)

Να βγάλω καραμπίνα ή όχι; Εδώ τώρα, προσέξτε τι σκέφτομαι και τι ισχύει. Η Ισλανδία αυτή την στιγμή είναι πρώτη στον όμιλο μαζί με την Τσεχία, με 6 βαθμούς η καθεμία. Από πίσω η Ολλανδία με 3 βαθμούς, που σημαίνει ότι με νίκη της σήμερα ισοβαθμεί με την Ισλανδία. Είναι όμως τόσο εύκολα τα πράγματα άραγε; Σαν πρώτη εικόνα ναι, αν σκεφτεί κανείς ότι στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις μετράει 9 νίκες η Ολλανδία. Όμως από την άλλη μεριά η Ισλανδία είναι αήττητη μέσα στο 2014 στο γήπεδο της, η Ολλανδία μετά το μουντιάλ έχει χάσει όλα τα παιχνίδια εκτός και η Ισλανδία έχει την ευκαιρία να κρατήσει μακριά στην βαθμολογία την Ολλανδία που σαφώς δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Και η Ισλανδία μετά βγαίνει και εκτός, άρα σαφώς θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας της. Το παιχνίδι είναι ήδη sold out. Πιθανόν να ρίξω την καραμπίνα μου και κάτι ψιλά στον άσσο που πληρώνει 6.50..Τελικά όμως η πρόταση μου θα είναι να ρισκάρω στο Goal/Goal μιας που αναμφίβολα και οι 2 Εθνικές Ομάδες έχουν παίχτες που μπορούν να σκοράρουν ή ακόμα καλύτερα θα ποντάρω στο να μπουν στο παιχνίδι 2-3 γκολ.

Τι κρατάμε: 2-3 goal σε απόδοση 2,00 (ή εναλλακτικά goal/goal στο 2,00 πάλι)

Καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε να παίζετε με σύστημα πάντα!

Kokki.