Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Χαλαρή 4αδούλα σήμερα...

Καλησπέρα σας! Μετά από απουσία λίγων ημερών είμαστε πάλι εδώ μαζί σας! Σήμερα στο κουπόνι του στοιχήματος εμφανίζονται λίγοι αγώνες, κάτι το οποίο είναι αρνητικό από την μία μεριά, αλλά από την άλλη μας διευκολύνει στο να μην βρεθούμε σε διλήμματα του τύπου "τι να πρωτοδιαλέξω για να παίξω σήμερα". Θα γράψω λίγα πράγματα, περιεκτικά και συνοπτικά και θα καταλήξω σε μία τετράδα.

Στην Ρωσία για το κύπελλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας της Ρουμπίν Καζάν με την Σπαρτάκ Μόσχας...Η Ρουμπίν εμφανίζεται πλήρως δυναμική σε αντίθεση με αρκετό καιρό πριν και έχει μόλις μία ήττα στους τελευταίους 11 αγώνες που έχει δώσει. Η Σπαρτάκ από την αλλη, τον τελευταίο καιρό δεν χάνει,αλλά από την άλλη δεν κερδίζει κιόλας...Προς τον άσσο πάω περισσότερο, αλλά και πάλι φοβάμαι πιο ασφαλής επιλογή το σύνολο τερμάτων 2-3 goal...

Στην Ελλάδα για το κύπελλο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια για να χάσει και άλλο αγώνα...Ειδικά με επιστροφή (λογικά) του Μπέργκ, μέσα στην Λεωφόρο και με αντίπαλο τον Παναιτωλικό που πιο πολύ νομίζω έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα παρά στο κύπελλο, κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν του άσσου σημαίνει πως θα κοιμήθηκε ο Θεός. Στην Κρήτη ο ΌΦΗ υποδέχεται την Ξάνθη..Ο ΟΦΗ από την μία μεριά χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο ωραίο και με την τελευταία στιγμή τον Γκατούζο να παίρνει πίσω όσα είπε και να ξανακάθεται στον πάγκο σήμερα, απέναντι σε μια Ξανθη που έπαιξε την Δευτέρα, έκανε ένα μεγάλο ταξίδι για να έρθει Κρήτη κτλ. Αν υπολογίσω και το ότι λόγω Γκατούζο πρέπει οι παίκτες του ΟΦΗ να βάλουν τα δυνατά τους, βλέπω άσσο. Εναλλακτικά under.

Στο Βέλγιο, για το πρωτάθλημα, η έδρα της Μουσκρόν είναι δύσκολη πιστεύω, ωστόσο όμως νομίζω πως η Κλαμπ Μπριζ, αν θέλει να κυνηγήσει την Άντερλεχτ που χθες βράδυ επικράτησε εκτός της Κορτράϊκ και συνεπώς το πρωτάθλημα, πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να περάσει από τέτοιες έδρες. Την στηρίζω και εγώ. Διπλό.

Στην Ιταλία η Βερόνα αντιμετωπίζει στην έδρα της την φορμαρισμένη Λάτσιο. Δεν είχα την διάθεση να ασχοληθώ καθώς θεωρούσα το ματς καθαρά τριπλή. Μετά όμως είδα και τον πίνακα της βαθμολογίας και παρατήρησα πως με νίκη της σήμερα η Λάτσιο περνάει στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της με 16 Μίλαν, Σαμπντόρια και Ουντινέζε. Μεγάλη ευκαιρία, δεν νομίζετε; Θα ήταν μεγάλη βλακεία να αφήσουν την ευκαιρία οι παίκτες της Λάτσιο να πάει χαμένη. Προσωπικά αν ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Λάτσιο, θα είχα 0-2 ήδη από τα αποδυτήρια! Στο κάτω κάτω με την Βερόνα παίζουν, όχι με την Ρόμα ή Την Γιουβέντους. Στήριγμα επίσης και το over ή το Goal/Goal.

Στο κύπελλο Ολλανδίας η Ρόντα έχοντας προϊστορία μαζί της και επίσης το πρόσφατο αποτέλεσμα της Κυριακής, όπου νίκησε πάλι την Σπάρτα Ροτ. με 3-0, δεν βλέπω άλλο αποτέλεσμα πλην του προπατζίδικου άσσου.

Τελος στα playoff της Αμερικής η Νέα Υόρκη παίζει με το Κάνσας Σίτι, περιμένω ματς τύπου ροντέο, άρα και,,,over!!!

Οπότε εν τέλει έχουμε:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 1 στο 1,40

ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒ.-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: 2 στο 1,57

ΒΕΡΟΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ: 2 στο 2,10 (ή over στο 1,70 ή Goal/Goal στο 1,57)

ΡΟΝΤΑ-ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ.: 1 στο 1,55

Καλή επιτυχία και καλό σας απόγευμα μάγκες!

Kokki.