Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλο τον κόσμο! Χθες όσοι ακολουθήσατε την 4άδα μου παίζοντας σύστημα 3-4 (όπως είχα προτείνει) πήγατε ταμείο εξαπλασιάζοντας και κάτι ψιλά τα λεφτά σας!! Πράγμα που με κάνει ιδιαίτερο χαρούμενο, μιας που όλες οι προβλέψεις μου όπως είχα προειδοποιήσει ήταν ριψοκινδυνευμένες και με ρίσκο, αλλά τελικά πλήρωσαν! Ειδικά δε αν έπαιζα  τόσο εγώ όσο και εσείς και το Χ2 της Ρόμα που το ανέφερα χθες πως ήταν άξιο να παιχτεί, σήμερα θα μιλούσαμε για 4/4 και για τα διπλάσια λεφτά!!! Επιπλέον στο υστερόγραφο (για απλή αναφορά, όχι για παίξιμο, πέρασε και το Goal/Goal της παρί με την Μπάρτσα).Πάντως γενικά όπως αποδείχτηκε τελικά για άλλη μία φορά, τα φαβορί δεν υπάρχουν στο Champions League..Δείτε για παράδειγμα χθες, όλοι έπαιζαν διπλό την Μπάρτσα και ήρθε άσσος! Όλοι έπαιζαν 1 την Σάλκε και ήρθε Χ...Πολύς κόσμος πίστεψε στο διπλό της Πόρτο ή στο Χ της Μπιλμπάο που δεν ήρθαν ποτέ. Στο ίδιο σκεπτικό σήμερα, τα ματσάκια κρύβουν πάλι εξίσου παγίδες και δεν χωράνε πολλές προβλέψεις. Θα προτείνω παρακάτω αγώνες , αλλά δεν είναι ανάγκη να παίξετε σίγουρα, αν δεν το νιώθετε μιας που χθες πήγαμε ταμείο και τις επόμενες μέρες θα έχουμε και πάλι πλούσιο κουπόνι. Επίσης και σήμερα οι μπουκ πάνε να παραπλανήσουν μου φαίνεται τον απλό κοσμάκι, έχοντας δώσει λανθασμένα σετ (βλέπε Άρσεναλ, Ντόρτμουντ κτλ). Επιπλέον από σήμερα λέω να εισάγω μία νεά έκφραση "Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ" (θα την δείτε παρακάτω)που θα δηλώνει τα εντελώς outsider ματσάκια που θα εμπεριέχουν τεράστια ρίσκο.Πάμε λοιπόν και σήμερα:

ZENIT-MONAKO (1,70-3,90-5,50)

Ο Βίλα Μπόας έχει κάνει αδιαμφισβήτητα την Ζενίτ μια σκληροτράχηλη ομάδα που έχει εδώ και κάτι αγωνιστικές να χάσει, αντιθέτως τα πάει υπέροχα εντός και εκτός συνόρων. Στην πρεμιέρα μάλιστα νίκησε 0-2 την Μπενφίκα μέσα στην Πορτογαλία και γενικότερα έχει ένα καλό σύνολο παιχτών. Γενικότερα η Ζενίτ βγάζει μια υγεία, αποπνέει εμπιστοσύνη. Από την άλλη μεριά η Μονακό του Ζαρντίμ που στην πρεμιέρα νίκησε εντός 1-0 την Λεβερκούζεν, έχει στρώσει λίγο και τα πάει κάπως καλύτερα. Προσωπικά όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει απειλή για αυτή την Ζενίτ. Έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και έχει μόλις ένα επιθετικό να παίζει. Πόσο να αντέξει πια; Σημειώστε δε, οτι η Ζενίτ θα τα δώσει όλα σήμερα και μετά θα έχει ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων στην Ρωσία σε αντίθεση με την Μονακό που έχει το ντέρμπι με την Παρί το Σαβ/Κυρ.
Δεν μπορώ να δω άλλο αποτέλεσμα πέρα από τον πεντακάθαρο ΆΣΣΟ. Ίσως και over.

Τι κρατάμε: 1 στο 1,70 (εναλλακτικά και με μεγαλύτερο ρίσκο 1 και over στο υπέροχο 2,62)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (1,90-3,80-4,20)

Αυτό το ματσάκι θεωρώ πως έχει παγίδες. Η Λεβερκούζεν με την κακοδαιμονία της και η Μπενφικά που ούτε αυτή δείχνει να πατάει καλά. Σκέφτομαι το εξής: Σήμερα λογικά η Ζενίτ θα πιάσει τους 6  βαθμούς. Οπότε όποια από τις Λεβερκούζεν, Μπενφικά νικήσουν σήμερα θα πιάσουν την Μονακό στην βαθμολογία. Από την άλλη μεριά η Λεβερκούζεν στην επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο σπίτι της την Ζενίτ που θα είναι σαφώς πολύ πιο δύσκολο να την κερδίσουν από το να κερδίσουν σήμερα την Μπενφίκα. Και μετά η Λεβερκούζν βγαίνει εκτός. Σκέφτομαι όλα αυτά λοιπόν και καταλήγω στο ότι η Λεβερκούζεν εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει σήμερα, αν και το 1,90 του άσσου, θα το προτιμόυσα σε τιμές γύρω στο 2.00. Επιπλέον όμως, αμφότερες και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και σκοράρουν συχνά, ενώ επιπλέον οι άμυνες τους είναι ελβετικά τυριά. Άρα έχουμε και πιθανόν over και πιθανόν Goal/Goal. Ακόμα και τώρα που γράφω, δεν έχω αποφασίσει τι θα παίξω.

Τι κρατάμε: 1 στο 190 ή over στο 1,70 ή Goal/Goal στο 1,61 (για περισσότερο ρίσκο και καλύτερη απόδοση 1 και over στο καταπληκτικο 2,75!!!!!!!)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (2,77-3,20-3,40)

Να το πιο ενδιαφέρον κατ' εμέ ματσάκι για σήμερα! Πρόκειται για ντέρμπι! Η Ατλέτικο στην τελευταία αγωνιστική πέταξε 4 μπαλάκια στη..Σεβίλλη πράγμα που μαρτυρά ότι αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τον περυσινό της εαυτό και την δυναμικότητα της έδρας της! Από την άλλη μεριά η μεγάλη μας και αξιοσέβαστη Γιούβε μέχρι τώρα δεν έχει δεχθεί φέτος κανένα γκολ και παραμένει αήττητη. Άμυνα από ατσάλι δηλαδή και γρανίτη. Βέβαια σκέφτομαι και το άλλο. Και χθες η Μπάρτσα αήττητη ήταν και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, έφαγε όμως μέσα στο Παρίσι 3 και έχασε! Επίσης σκέφτομαι ότι στο παρελθόν έχουν παίξει μέσα στην Μαδρίτη πιο ισχυρές, μεγαθήρια ομάδες από την Γιούβε και τα βρήκαν μπαστούνια. Γυροφέρνει ο άσσος στο μυαλό μου, σε ένα σετ που έχει διαβαστεί σωστα. Όμως επειδή και η Ατλέτικο δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι, το φοβάμαι και θα προτιμήσω το Under.

Τι κρατάμε: Under στο 1,53



ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (5,50-4,10-1,66)

Έτοιμος είμαι να ρίξω την τουφεκιά στον άσσο: Πάμε καλά; 5,50 η Άντερλεχτ; Απέναντι σε αυτή την Ντόρτμουντ; Πάμε όμως λίγο από την αρχή. Η Άντερλεχτ εκτιμώ πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, τα παέι καλά στο πρωτάθλημα και στην 1η αγωνιστική έφερε 1-1 μέσα στην καυτή έδρα της Γαλατά. Μάλιστα παραλίγο να νικήσει, αφού η Γαλατά ισοφάρισε στο 91! Από την άλλη μεριά η Ντόρτμουντ δέχεται στα τελευταία ματς συνεχώ γκολ με άμυνα σουρωτήρι και καμία νίκη. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τον φαβορητισμό της Ντορτμουντ και το διπλό στο 1,66;; Ξαναλέω, πάμε καλά; Η Άντερλεχτ παίρνει δύναμη από τον κόσμο της και σήμερα το ματσάκι είναι sold out. Δεν νομίζω να ξεφύγουν οι Γερμανοί, οι Βέλγοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν πλήρως την έδρα τους. Φοβάμαι όμως για να είμαι ειλικρινής πως και η Ντορτμουντ θα ξυπνήσει δεν γίνεται. Βέβαια αμφοτερες σκοράρουν συχνά...σημειωτέον και αυτό.

Τι κρατάμε: 1Χ στο 2,25 (η αλλίως για πιο safe goal/goal στο 1,61)

Η "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ": 1 στο 5,50 ή 1 και over στο 7.5

ΜΑΛΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4,00-3,50-2,05)

Το ματς έχει πάρει φωτιά πριν καν αρχίσει μετά τις δηλώσεις του προπονητή της Μάλμε, που στην ουσία υποτίμησε τον Ολυμπιακό. Η Μάλμε παίζει καλά στο γήπεδο της και γνωρίζει πολύ καλά πως αν θέλει να ελπίζει σε κάτι, θα πρέπει να κερδίσει τους αγώνες στο γήπεδο της ή τουλάχιστον να το προσπαθήσει. Και νομίζω ότι πχ είναι πιο εύκολο να νικήσει την Ολυμπιακό σήμερα παρά την Γιούβε όταν πάει. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός έχει παίχτες κλειδιά, τα τελευταία χρόνια τα παέι καλύτερα στην Ευρώπη απ ότι παλιά, ενώ και οι δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή τους έχουν πεισμώσει για νίκη σήμερα. Προς τον άσσο έγειρα περισσότερο, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και είπα καθαρή τριπλή. Που δεν είναι και σωστά διαβασμένη όταν δίνεται η Μάλμε στην πανίσχυρη έδρα της με 4,00. Προς τα γκολ λέω να πάω, αν και είναι ματς που το φοβάμαι πολύ όπως και όλα τα άλλα. Goal/Goal λογικά θα επιβεβαιωθεί, αλλά προσωπικά λέω να προτιμήσω το προκλητικό over στο 2,10.

Τι κρατάμε: Over στο 2,10.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (3,75-3,50-2,10)

Άλλο ένα κακοδιαβασμένο σετάκι. Η Βασιλεία είναι μία ομάδα αρκετά δυνατή στην έδρα της. Το Σάββατο έφερε ισοπαλία με την Τουν έχοντας στο μυαλό της τον σημερινό αγώνα. Η Λίβερπουλ έχει διάφορα θέματα. Αποδυναμωμένη τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Νομίζω όμως πως η Βασιλεία είναι καθαρά ομάδα έδρας και εκεί θα παλέψει. Κόντρα θα πάω λοιπόν στην Λίβερπουλ και πρόκειται για καθαρή "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ". Κόντρα και ας την χάσω. Ακόμα και να την χάσω, πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα έχει κερδίσει δύσκολα.

Τι κρατάμε: 1X στο 1,75

Η "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ": 1 στο 3,75

Παραπάνω σχολιάσα τα 6 από τα 8 σημερινά ματσάκια του Champions League. Τα άλλα δύο δεν μπήκα καν στον κόπο να τα σχολιάσω, δεν έχουν καν αξία για μένα. Εννοείται πως η Ρεάλ θα κερδίσει και μάλιστα από ήμίχρονο και over, αλλά πληρώνει ψίχουλα. Όσον αφορά τον αγώνα Άρσεναλ-Γαλατά σε αποδόσεις άσσου 1,45-1,55 δεν αγγίζω και μάλιστα με τέτοιες απουσίες της Άρσεναλ. Αν ήταν να το παίξω οπωσδήποτε θα διάλεγα το Χ  και το goal/goal αλλά τελικά θα μείνω μακριά.

Εννοείται πως δεν παίζετε και τα 6 και πως διαλέγετε κάποια από αυτά είτε σε δυάδα είτε σε σύστημα τριάδα ή τετράδα. Το ξέρω πως επαναλαμβάνομαι αλλά ξαναλέω, αν δεν σας βγαίνει το feeiling σήμερα, δεν χρειάζεται να παίξετε, πήγαμε χθες ταμείο!

Καλά ματσάκια να έχουμε και απόψε με άφθονη παγωμένη μπύρα! Καλό απόγευμα!

Υ.Γ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΝΟ ΡΙΣΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kokki.