Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Καλησπέρα και σήμερα! Στην χθεσινή στοιχηματική μέρα πέσαμε έξω όσον αφορά το Champions league, αφού η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να σκοράρει έστω ένα γκολ, η Λίβερπουλ να νικήσει από το ημίχρονο (που εν τέλει δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει την νίκη με πέναλτι στις καθυστερήσεις) και η Γαλατά δεν νίκησε την Άντερλεχτ, Στους υπόλοιπους όμως αγώνες της Αγγλίας τα πήγαμε θαυμάσια, αφού πέρασαν οι 7 από τις 9 προτάσεις μας. Στο σύνολο πιάσαμε χθες 7/12, είναι μια καλή αρχή αντικειμενικά, ωστόσο προσωπικά πιστεύω θα μπορούσαμε να είχαμε σταθεί πιο τυχεροί και να πιάναμε 9/12 (βλέπε για παράδειγμα ότι η Μπόλτον τελευταία στιγμή νίκησε την Ρόδεραμ). Όμως όπως ξέρετε έτσι είναι το στοίχημα και γενικά χθες έγιναν πολλές κηδείες στο Champions League όπως με την Μπενφίκα, την Μονακό, το over που δεν πέρασε της Γιουβέντους κτλ. Πάμε στα σημερινά τώρα με αρκετή δόση ρίσκου θα έλεγα, μετά τα χθεσινά:

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΑΧΤΑΡ (1,85-3,80-4,50) :

To Σάββατο έχασε από την Barcelona με σκορ 2-0. Και τα 2 γκολ τα σημείωσε ο Νειμαρ στο 79' και στο 84'. Μέχρι τότε η Μπιλμπάο κράταγε γερά το ματς. Τώρα το μυαλό όλων είναι στον σημερινό αγώνα με την Σαχτάρ και το γήπεδο είναι sold out. Από την άλλη μεριά η Σαχτάρ είναι μια ομάδα που δυσκολεύει πάρα πολύ τους αντιπάλους της, έχει αποκτήσει πλέον μια κάποια εμπειρία στην Ευρώπη ενώ στο τοπικό πρωτάθλημα έχει ήδη 6/6 νίκες! Δύσκολο ματς για προβλέψεις, αλλά με τα πολλά πιστεύω ότι η Μπιλμπάο θα πάρει την νίκη της σήμερα, μιας που έχει καυτή έδρα και γενικότερα αντιμετωπίζει κάθε ματς με σοβαρότητα, χαρακτηριστικό που την διακρίνει, γι' αυτό και είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες στην Ισπανία. Επιπλέον έχει παίξει ήδη τα ευρωπαικά ματσάκια στα προκριματικά με την Νάπολι. Το χέρι λοιπόν αριστερά.

Τι κρατάμε; 1 στο 1,85


ΡΟΜΑ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (1,60-4,00-6,50)

Μετά από 3 χρόνια επιστρέφει η ομάδα της Ρόμα στα μεγάλα σαλόνια. Στη Ρώμη ανυπομονούν για το σημερινό ματσάκι και διψάνε για την νίκη. Από την άλλη μεριά η ΤΣΣΚΑ είναι μια σεβαστή αντίπαλος, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε ομάδες θεωρητικά καλύτερες από αυτήν αναμφίβολα. Τι γίνεται τώρα όμως. Για κάποιο λόγο μου κόλλησε το Χ. Μετά όμως τα έβαλα κάτω. Η Ρόμα αρχικά έχει ενα ελαφρύ προβάδισμα, αφού παίζει στην έδρα της. Αντίστοιχα η ΤΣΣΚΑ στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις της είχε 3 ήττες και 3 ισοπαλίες. Επιπλέον στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά, ενώ η Ρόμα δείχνει σταθερότητα και σοβαρότητα. Για να το πάω και πιο μακριά τώρα, αργότερα η Ρόμα θα παίξει με Μάντσεστερ και Μπάγερν. Δύσκολα τα ματς εντός και εκτός. Στην πραγματικότητα όσο και να θέλει να προχωρήσει στο Champions League, δεν μπορεί. Της μένει λοιπόν το Europa. Αν χάσει σήμερα από ΤΣΣΚΑ και έχει και την ρεβάνς στην Μόσχα το χειμώνα, τα πράγματα δεν θα είναι έύκολα. Στηρίζουμε λοιπόν ΑΣΣΟ.

Τι κρατάμε: 1 στο 1,60 
( για τους πιο ριψοκίνδυνους overaki στο 1,95)

ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΛΚΕ (1,28-6,00-13)

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός του άσσου θα αποτελέσει έκπληξη μεγάλη. Η Τσέλσι πετάει φωτιές, είναι προφανές πως αποτελεί ομαδάρα, αντίστοιχα η Σάλκε δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα έχοντας μόλις 1 βαθμό σε 3 αγωνιστικές και έχει ένα σωρό τραυματισμούς. Εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές τώρα. Αν δεν έχανα χθες την Λιβερπουλ 1 ημίχρονο, θα έλεγα τώρα 1 ημίχρονο/1 τελικό Τσέλσι στο 1,83. Αλλά θα το αποφύγω. Μια καλή επιλογή θα ήταν το anytime σκόρερ Ντιέγκο Κόστα στο 1,66, ωστόσο και αυτό θα το αποφύγω και θα καταλήξω σε κάτι πιο δύσκολο με αρκετή δόση ρίσκου..Goal/Goal στο 2,10 ,μιας που η Σάλκε υποφέρει αμυντικά, αλλά επιθετικά μπορεί έστω να βάλει ένα γκολ..και μετά ας φάει και 4!!

Τι κρατάμε: Goal/Goal sto 2,10
(ενναλακτική επιλογή over στο 1,53)

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΝΤΕΡΜΠΙ (2,80-3,40-2,70)

Κανονικά δεν θα το έβαζα αυτό το ματσάκι στις επιλογές μου, όμως με τρώει το χέρι μου για άσσο στην Μπλάκμπερν από την στιγμή που την είδα και αν συμψηφίσω επιπλέον την προϊστορία. Επειδή όμως πρέπει να συγκρατηθώ και λίγο και να μην το διακινδυνέψω πολύ θα επιλέξω άσσο με κάλυψη στο Χ (1Χ) που πληρώνει 1,48 να είναι όλοι ευχαριστημένοι!!  Επιπλέον μπορείτε να σκεφτείτε και το goal/goal στο 1,57.

Τι κρατάμε: 1Χ στο 1,48 (Εναλλακτικά goal/goal στο 1,57)


Καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε στους 5 κουβάδες ο ένας δώρο!!!!!!

Kokki.