Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Επιλογές ρίσκου και σήμερα στην βραδιά των αστεριών....Όσοι ριψοκίνδυνοι προσέλθετε!

Καλησπέρα σας! Χθες ήταν μια μέτρια στοιχηματικά μέρα, πέρασαν 4/8 προτάσεις μας...Πέρασε για παράδειγμα το over της Παλέρμο με την Λάτσιο στο 2,20..Αλλά τελικά η Νιουες Ολντ Μποϊς δεν ήθελε την δεύτερη θέση όπως ούτε και η Ρέιντζερς μιας που έχασαν και οι δύο στις έδρες τους από πολύ κατώτερες ομάδες και στέλνοντας για κουβαδάκια πολύ κόσμο...Στα σημερινά τώρα έχουμε την πρώτη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής του  Champions League. Δύσκολοι αγώνες με πολλές παγίδες...Πάμε να τους δούμε και να θυμάστε ότι πρέπει να ακολουθείτε και το ένστικτο σας μερικές φορές πριν αποφασίσετε τι θα παίξετε:

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΤΣΕΛΣΙ (5,25-3,60-1,80)

Την προηγούμενη (πρώτη) αγωνιστική του Champions League είχα προτείνει την Τσέλσι με την Σάλκε στο αξιόλογο και πολύ καλό Goal/Goal στο 2,10! Και επιβεβαιώθηκα, όταν όλοι έπαιζαν 1, 1 από ημίχρονο, 4-6 γκολ κτλ. Ευτυχώς δεν ακολούθησα και πληρώθηκα στο 2,10. Σήμερα λοιπόν η Τσέλσι παίζει στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ. Σαν πρώτη σκέψη κάτι δεν μου πάει καλά, δεν μου κάθεται το διπλό. Όμως μετά σκέφτομαι ότι η Σπόρτινγκ δεν είναι η ίδια ομάδα σαφώς με πέρυσι, εμφανίζεται πιο αδύναμη. Από την άλλη μεριά η Τσέλσι μετα το 1-1 που έφερε, θα πρέπει σήμερα να νικήσει για να δείξει όχι μόνο στον όμιλο της ότι είναι το αφεντικό, αλλά και την θέληση της για να κατακτήσει το τρόπαιο που επιθυμεί διακαώς ο Μουρίνιο. Εν τέλει, πιστεύω ότι δύσκολα ή ευκολα ο Μουρίνιο θα πράξει τα δέοντα και θα νικήσει. Επιλογή μου το διπλό στο 1,80, καλά μοιρασμένο το σετ.

Τι κρατάμε: 2 στο 1,80

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (5-3,60-1,83)

Δεν μπορώ να καταλάβω τον φαβορητισμό της Μπιλμπάο. Ομάδα ντεφορμέ που σκοράρει με το σταγανόμετρο. Η περυσινή 4η του Ισπανικού πρωταθλήματος, δεν μπόρεσε το Σάββατο να νικήσει την νεοφώτιστη Εϊμπαρ και μάλιστα στην έδρα της πρώτης! Δείγμα της κρίσης. Βέβαια τι να πεις και για την Μπάτε που περνάει και αυτή κρίση και μάλιστα την 1η αγωνιστική έφαγε 6 από την Πόρτο. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα διπλο, όχι όμως σήμερα. Για under μου πάει πολύ το ματσάκι, μιας που θα προσέχουν τα νώτα τους και οι δύο. Βέβαια και το 1Χ στο 2,00 με προκαλει να το πάιξω. Όποιος γουστάρει επικίνδυνα ρίσκα ακολουθεί.

Τι κρατάμε: 1Χ στο 2,00 (εναλλακτικά under στο καλό 1,70)


 ΑΠΟΕΛ-ΑΓΙΑΞ (3,10-3,30-2,50)

Τι να πει κανείς γι'αυτό το παιχνίδι; Στην πραγματικότητα είναι οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν για την τρίτη θέση και το Europa. Αντικειμενικά στα παιχνίδια εκτός με Παρί και Άγιαξ, ο ΑΠΟΕΛ δεν θα πάρει βαθμούς. Ούτε με την Μπαρτσελόνα μέσα...Με την Παρί βλέπουμε. Αυτό που θέλω να πω δηλαδή είναι, ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει σήμερα οπωσδήποτε μιας που ο Αγιαξ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κερδίσει θεωρητικά σε σχέση πάντα με τις άλλες δύο. Βέβαια όμως εδώ μιλάμε για τον Αίαντα, μια απο τις πιο μεγάλες ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κουβαλάνε βαριά φανέλα. Δεν μπορώ να κλείσω προς συγκεκριμένο σημείο, αν και μου γυρίζει πολύ το Χ. Θα ποντάρω στο Goal/Goal πιστεύοντας πως και οι δύο μπορούν να βάλουν έστω ένα γκολ.

Τι κρατάμε: Goal/Goal στο 1,80

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΡΟΜΑ (1,61-4,33-5,75)

Εντάξει το συγκεκριμένο ματσάκι για απόψε θα είναι τι πιο όμορφο από όλα απόψε. Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι. Η Μάντσεστερ Σίτι ΥΠΕΡ-ομάδα που εξαφανίζει την μπάλα από το γήπεδο όταν θέλει και η Ρόμα, μία ομάδα που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Ιταλία και στην πρώτη αγωνιστική συνέτριψε την ΤΣΣΚΑ με 6-1(Το είχα γράψει άλλωστε και εδώ στο blog μας τότε για τον 1 που ερχόταν). Η μεν Μάντσεστερ παίρνει δύναμη από την έδρα της, η δε Ρόμα δεν χαμπαριάζει εύκολα από έδρες φωτιά. Επιθετικό ποδόσφαιρο και οι 2 ομάδες, βγάζουν φωτιές μπροστά. Νομίζω επιπλέον πως η Σίτι έχει λίγα κενά που δεν έχει η Ρόμα. Θα μπορούσα να ρισκάρω στο έπακρο και να προτείνω 2 ξερό ή εστω Χ2 . Μίας όμως που ήδη έχουμε πάρει πάλι αρκετά ρίσκα για σήμερα δεν θα το κάνω. Από ένα γκολ θα το βάλουν σίγουρα η καθεμία. Και το Overaki θα περάσει και αυτό πιστεύω. Τελικά όμως θα παίξω 1 και Over στο πολύ καλό 2,25.

Τι κρατάμε: 1 και Over στο 2,25






Αυτή την τετράδα προτείνω για σήμερα είτε σε παρολί είτε σε ένα σύστημα 3-4. Επαναλαμβάνω όμως, είμαι απόλυτα επιφυλακτικός και τα παραπάνω σημεία που προτείνω δεν είναι τα προφανή! Όποιος ακολουθήσει είτε θα πάει για καλά λεφτά..είτε για αξιοπρεπή κουβά! Συνίσταται αποκλειστικά για ριψοκίνδυνους παίχτες. Θα μπορούσα να είχα προτείνει το διπλό της Μπάγερν ή το πιθανό Over της είτε το no goal που λογικά θα έρθει. Θα μπορούσα να γράψω για το 1 και Over της Σάλκε που βρωμάει απο..Αθήνα! Όμως χθες και σήμερα πάμε στα ριψοκίνδυνα! Και να θυμάστε κάτι τελευταίο..κερδίσουμε χάσουμε σήμερα, δεν χαλαέι το κέφι μας, αρκεί να έχουμε μπόλικη παγωμένη μπύρα, pizza και να δούμε ωραία μπάλα! Καλό σας απόγευμα!

Υ.Γ Βλέπω Χ και goal/goal στην Παρί και ρισκαδόρικο 1 Σαχτάρ. Αναφορικά απλά για να έχω πει για όλα τα ματσάκια.

Kokki.