Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή αρχή!

Καλησπέρα,καλησπέρα! Μετά από παρότρυνση του κολλητού Γρηγόρη, αποφασίσαμε να φτιάξουμε αυτό το blog και να παραθέτουμε τις προτάσεις μας στο στοίχημα, κυρίως γιατί το γουστάρουμε! Καλή μας αρχή λοιπόν και καλά κέρδη! Έχουμε μια ολόκληρη στοιχηματική χρονιά μπροστά μας, γεμάτη αγώνες σε όλα τα πρωταλήματα, Champions League , Europa , προκριματικά Euro κτλ.

Για σήμερα λοιπόν, έχουμε αρκετά μεγάλο στοιχηματικό κουπόνι και αρκετά σημεία που σε προκαλούν να τα παίξεις! Σήμερα επίσης, ξεκινάει και η Νο1 ποδοσφαιρική διοργάνωση, το Champions League. Πάμε λοιπόν να δούμε τι κρατάμε για σήμερα! Οι αποδόσεις μας για σήμερα, θα είναι αυτές της bet365.

                       

(100): ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (1,72-3,80-5,50)

Είναι οι δύο ομάδες που λογικά θα διεκδικήσουν την έξοδο στο Europa, δεδομένης της παρουσίας Dortmund και Arsenal. Επομένως θέλουν και οι δύο την νίκη για να κάνουν μια καλή, αφού ε΄χουν δύσκολη συνέχεια. Έρχονται και οι 2 ομάδες από ισοπαλίες το Σάββατο. Θα δώσω όμως προβάδισμα στην ομάδα της Γαλατά ,μιας που που η ομάδα της Αντερλεχτ δεν έχει και την καλύτερη άμυνα. Επιπλέον το ματς είναι sold out και είναι γνωστοί οι Τούρκοι για την καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο τους που προκαλούν οι φίλαθλοι τους. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο λοιπόν η Γαλατά θεωρώ ότι θα βάλει γκολ και θα νικήσει. Άσσος λοιπόν, αν και θα προτιμούσα τον άσσο λίγο παραπάνω στο 1,90.

Τι κρατάμε: 1 στο 1,72

(102): ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (1,20-7,5-17)

Η βουλγαρική Λουντογκόρετς πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, που βγάζει δύναμη και πάθος, παίκτες "σκυλιά". Ωστόσο όμως στο καυτό "Ανφιλντ" δεν νομίζω ότι θα έχει καποια τύχη. Θα κονταροχτυπηθεί με την Βασιλεία για την τρίτη θέση. Από την άλλη μεριά η Λιβερπουλ έχει δυνατή έδρα και θέλει να ξεσπάσει μετά από την ήττα της το Σάββατο. Επειδή όμως ο άσσος είναι πολύ χαμηλός για παιχνίδι, παίζουμε 1 ημίχρονο,1 τελικο.

Τι κρατάμε: 1 Ημίχρονο/1 τελικό στο 1,61

(103): ΜΟΝΑΚΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (3,40-3,50-2,25)

'Ενα πολύ δύσκολο ματς για προβλέψεις. Μια ασφυκτική κατάσταση για τους παίκτες και τον προπονητή της Μονακό, μιας που η ομάδα έχασε σε μεταγραφές βασικούς παίκτες, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και το Σάββατο έχασε το ντέρμι με την Λυών. Από την άλλη μεριά η Λεβερκούζεν βγάζει υγεία και παίζει ωραία μπάλα, επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι περισσότεροι θα πουν διπλό λοιπόν. Όμως δεν μπορώ να μην περιμένω και κάποια αντίδραση από την Μονακό, μιας που θα πρέπει να γίνει αυτό κάποτε. Στο Χ κλείνω περισσότερο, ωστόσο επειδή είναι ριψοκίνδυνο, θα αρκεστώ στο goal/goal., μιας που και οι δύο ομάδες είναι επιθετικές και έχουν παράλληλα και τα ψιλοπροβληματάκια τους στην άμυνα.

Τι κρατάμε: Goal/Goal στο 1,80

(121): ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ (3,40-3,50-2,25)

Στα τελευταία 7 παιχνίδια μεταξύ τους η Μπριστολ μετρά 6 νίκες και μια ισοπαλία. Η Μπριστολ Σιτι είναι φαβορί για την άνοδο και φροντίζει σε κάθε παιχνίδι να το δείχνει. Είναι πρώτη στην βαθμολογία έχοντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Από την άλλη μεριά η Πορτ έχει 1 νίκη,2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Δεν έχει κάτι αξιόλογο για να δείξει, τουλάχιστον μέχρι τώρα,η άμυνα της μπάζει. Βέβαια σε κάποια φάση θα το κάνει το ξέσπασμα,αλλά όχι σήμερα, όχι απέναντι στην Μπριστολ. Διπλό λοιπόν.

Τι κρατάμε: 2 στο 2,25

(135) : ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ (1,85-3,60-4,75)

Η Πορτσμουθ στην αρχή του πρωταθληματος ήταν φαβορί για την άνοδο και επενδύθηκαν αρκετά λεφτά, υπήρχαν προσδοκίες. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, έχει κάνει 3 συνεχόμενες ήττες και υπάρχει γκρίνια. Από την άλλη μεριά η Νταγκεναμ δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, ούτε έχει προοπτικές για να ανέβει. Περιμένω αντίδραση της Πορτσμουθ σήμερα και νίκη της στο 1,85. Καλή περίπτωση και το over στο 2,05 για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο παραπάνω ή θέλουν καλύτερη απόδοση.

Τι κρατάμε: 1 στο 1,85

Παραπάνω πρότεινα 5 σημεία. Ο καθένας μπορεί να παίξει και τα 5 με σύστημα η παρολί, είτε να διαλέξει 3 ή 4 από τα παραπάνω σημεία. Ότι εμπνεέι τον κάθε παίκτη περισσότερο, λειτουργώντας παράλληλα και με το ένστικτο. Παρακάτω θα παραθέσω απλά κάποια άλλα σημεία που πιστεύω ότι έχουν αρκετές πιθανότητες να έρθουν βάσει διαφόρων παραγόντων όπως φόρμα, προϊστορία κτλ: 

118: over sto 2,20
123: 1 στο 2,55
130: 2 στο 3,50 ή Χ2 στο 1,61
132: 1 στο 1,83
136: 1 στο 1,72
151: X στο 3,50
152: 1 στο 2,15

Καλή αρχή, καλή επιτυχία και καλό χειμώνα!

Υ.Γ  Στους 5 κουβάδες ο ένας δώρο! :P